Čak i kad nismo kontrol-frikovi, volimo da imamo osećaj da upravljamo svojim životom, da se stvari odvijaju onako kako želimo, da nam je dobro. Šta nas to izbacuje iz ravnoteže i oduzima nam osećaj (osnovne) kontrole nad svojim životom? Horoskop nas upozorava na neke predispozicije svakog znaka, za ovo neprijatno stanje.

Ovan

Disbalans između poslovnog i privatnog života vas dovodi u haotično stanje. Naročito zato što hoćete sve i to danas. A dan prekratko traje za vaše ambiciozne zamisli.

Bik

Rasipanje emocija i nedosatak centra – ljubavnog života koji vas zadovoljava i ispunjava, čini vas malodušnim i zabrinutim. Sreća nikad ne traje dugo, zaljubljenost još kraće, a nečeg stabilnog nigde na vidiku.

Blizanci

Nedostatak organizacije i prioriteta čini da se osećate šizofrenično – kao ludak jurcate na sve strane, bez ikakvog plana i cilja, pokušavajući da postignete bar pet stvari odjednom. A onda vas poražava osećanje da je to sve veće od vas i da ste bespomoćni.

Rak

Ne funkcionišete kada se brinete zbog nekog koga volite, naročito ako morate da čekate i ne znate šta se sa tom osobom dešava. Vi, koji uvek hoćete i možete da pomognete, gubite kontrolu nad svojim životom kad ste u tome osujećeni.

Lav

Često patite od rasejanosti, jer morate da radite stvari koje morate, a misli su vam na drugom mestu (a srce na trećem). Kada ne možete da se posvetite onome što vam je važno (ili da odlučite šta je najvažnije), totalno ste pogubljeni.

Devica

Promene vas izbacuju iz koloseka. Dok vi pohvatate konce, dok ustanovite nove navike ili prihvatite da su neki vaši stavovi bili pogrešni i usvojite nove poglede na svet, osećate se kao novorođenče, koje nije u stanju da brine o sebi.

Comments