Poznajete stanje suprotstavljenih, ili ne baš usaglašenih želja i potreba? Naravno, svi se povremeno nađemo razapeti između realnog i ostvarivog i romantičnih maštarija, koje nam kvare sreću i frustriraju nas. Evo kako da se orijentišete između svojih želja i potreba, prema horoskopu.

Ovan

Želite nekog ko vam povremeno priređuje dramu i tera vas da se angažujete oko njega – to vam daje osećanje intenziteta, koje izjednačavate sa strašću. A da zatim popusti i da sve bude kako vi hoćete.

Potreban vam je neko snažan i hrabar, ko hoda pored vas, a ne krije se u vašoj senci, ko vam ne popušta, već vam nudi istinski izazov, jer veruje da ste mu dorasli. Neko pored koga raste vaše samopouzdanje i samopoštovanje – a ne vaš ego.

Bik

Želite nekoga ko izgleda kao da ima sve, ali ste mu neophodni, jer zapravo nije siguran da li vas zaslužuje. Tako možete neprekidno da budete ona koja voli više i više se daje – a da on bude dežurni krivac za sve nedovršeno, nezrelo i nedoraslo u vašem odnosu (i kod vas samih).

Potreban vam je partner ko ulaže napor da vas upozna i razume. Ko osvaja vaše poverenje i vaše srce, a zatim zadržava i jedno i drugo. Neko ko se ne boji da slavi vaš odnos, ko se ponosi vama i voli vas koliko i vi njega.

Blizanci

Želite nekog koga ima svuda i sve stiže – intenzivan, raspršen, rasut, svetlucav i zanimljiv. Zapravo, želite nekog ko je vađe ogledalo, ali da istovremeno za njega ostanete zagonetni, da se ne otvorite do kraja.

Treba vam zapravo neko kome se možete otvoriti i ko će vas razumeti, ko je u stanju da vam pomogne da kanališete i iznesete svoja osećanja, neko ko može da izađe na kraj sa svim onim što vi jeste – i ko vas pri tom voli i poštuje.

Rak

Želite nekoga ko se uklapa u vašu zamisao o tome kakav partner treba da bude. Neko koga možete da promenite i izgradite svojom ljubavlju – sirov materijal u kome vidite potencijal i onda samo kliknete i dešava se bajka, prema vašem scenariju.

Potreban vam je neko lojalan i posvećen, spreman da učini sve za vas i to na duge staze. Neko ko će učiniti da se dobro osećate zbog sebe, ko neće ometati vašu nezavisnost, već je podržavati, neko ko vas voli nežno i istrajno i veoma je ponosan na vas.

Lav

Želite nekog ko vam malo otežava stvari – jer vi ste tako božanstveni i neverovatni, pa vaš ego traži da mu neko stalno podiže lestvicu. Neko oko koga ćete se više potruditi, uložiti više šarma, više napora, zbog koga ćete više blistati, ko će vas “ložiti” i pokretati da pomerate granice.

Potreban vam je zapravo neko zbog koga ćete biti bolja osoba, ko će hraniti vašu dušu, a ne vaš ego, ko vam neće postavljati izazove, već, ko će vas inspirisati da pomerate sopstvene granice i rastete iznutra – sposobniji da prevaziđete svoj ego, kada je to potrebno.

Devica

Želite osobu koja ne postoji – koja ispunjava svaku stavku vaše liste osobina i standarda, koja vam se sklanja s puta i dozvoljava vam da kontrolišete sve.

Ali potreban vam je partner koji vas poznaje i razume na najdubljem nivou, neko ko može da vas prati intelektualno i duhovno, ko može da vas izvuče iz vaše perfekcionističke ljušture i pokaže vam da je bliskost divna.

Comments