Kako temperatura ubrzano opada, zajedno sa njom često se smanjuje i naša kreativnost i ideje šta da obučemo a da: 1) ostanemo verne sebi, 2) da nam bude toplo i 3) da izgledamo stylish. Poseban gratis problem na sve to, imamo sve mi koje uprkos snegu, termometru koji pokazuje oko 2 stepena, i košavi koja briše sve pred sobom, zaista ali zaista nismo spremne da odložimo suknje i čekamo lepše vreme.

Ne radi se samo o tome, da na taj način spuštamo oružje pred zimom i kapituliramo, već i da stvarno, najjednostavnije rečeno, želimo još uvek da nosimo suknje. Deluje izazovno i na prvi pogled nemoguće uklopiti sve i biti zadovoljna, ali je na veliku sreću, i pogrešno predubeđenje. Iskombinovati savršen zimski stajling nije baš toliko teško kako se čini, ukoliko naravno imaš adekvatne komade.

Zato, otkrivamo ti kombinaciju koja je siguran pogodak, dovoljno prilagodljiva da možeš da menjaš, igraš se i kombinuješ sa bojama i materijalima, i dovoljno razumna da pomiri vremenske (ne)prilike i lične afinitete.

četvrti 4 2 Styling saveti: Kako da kombinuješ karirani print na moderan način

Plisirana karirana suknja

Broj jedan zimskog garderobera, nema diskusije: Pennyblack karirana suknja u nijansama bež i braon je klasičan komad nezamenljiv kroz sve sezone i koji može sa lakoćom biti stilizovan za svaku priliku (što je složićeš se, u danima sveopštih fešti i zabava, i više nego korisno.) Imati plise suknju A kroja u svom garderoberu znači imati “kec u rukavu” i svaki događaj dočekati spremno.

Varijante su bezbrojne, svaka sezona ima svoju plise suknju, boju, materijal i stil, a ovako izgleda idealna office varijanta, budući da znamo koliko je i nama teško da se ovim danima obučemo za posao. Karirana Pennyblack suknja dužine do kolena i plise od vune izgleda fantstično sa stilleto potpeticama, kada su u pitanju korporativni događaji i proslave.

Za dnevnu varijantu idealno je kombinovati je sa Pennyblack crnim čizmama do kolena, sa debelom potpeticom. Jednostavne, a efektne, ove čizme su #musthave ove sezone, što nam je višestruko dokazano čak i na crvenom tepihu.

četvrti 5 1 Styling saveti: Kako da kombinuješ karirani print na moderan način
Comments