Košulja sa vezivanjem

Elegantna Pennyblack bluza u neutralnoj krem nijansi, predstavlja sjajnu dopunu plise suknji. Dovoljno neutralna da ne skrene svu pažnju, već se suptilno nametne; odmerena, i svedena i dovoljno unikatna da bude stejtment za sebe.

Poznato ti je ono pravilo da razliku čine detalji? Svakako da jeste. I upravo su detalji ti koji izdvajaju ovu bluzu i čine je našim izborom. Nežni materijal, romantičan kroj i suptilni izrez koji se može zavezati diskretnom, opuštenom mašnicom, su savršen spoj.

četvrti 3 1 Styling saveti: Kako da kombinuješ karirani print na moderan način
Pea kaput od vune

Osim što je idealan izbor zbog svog klasičnog kroja, kvalitetna vuna obećava i da će ti biti toplo. Pennyblack crni kaput sa jednim redom kopčanja nije samo idealan za ovu kombinaciju, već i za bilo koju drugu budući da ima sve ono što zimski komad treba da ima: kvalitetan je, zahvalno rešenje i za tvoj stil, klasičan je u najboljem smislu te reči i zato ga bez dvoumljenja biramo i sada i uvek.

četvrti 2 Styling saveti: Kako da kombinuješ karirani print na moderan način

Ukoliko ti se dopada naš predlog i želiš neki od Pennyblack komada da imaš za sebe, a možda i sve, onda ne zaboravi da posetiš MiaMaya Fashion concept store u Rajićeva shopping centru. A da bi na vreme bila upoznata za novim komadima i ponudom u MiaMaya fashion concept store-u, obavezno dodaj njihov Facebook i Instagram profil @miamayabeograd na svoju follow listu.

četvrti 1 Styling saveti: Kako da kombinuješ karirani print na moderan način

Total look: Pennyblack
Foto: Marija Timotijević
Stajling: Anja Plemić
Šminka: Nadica Lekić

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Tea

Comments