Trend koji je bio i te kako popularan prethodne letnje sezone, svoju popularnost nastavlja i sada. Nema razloga da tako ne bude, zar ne? Videli smo dobro da je ovo komad garderobe koji savršeno izgleda u mnogim prilikama i autfitima, pa ga sa nekim manjim izmenama rado nosimo i ove godine. Ukoliko si ih pred zimu spakovala negde “dublje” u svoj garderober vreme je da svoje boyfriend farmerke vratiš u “život”.

Jedan od vodećih trendova ove sezone, a to će biti naravno zastupljeno i tokom leta, jeste asimetričnost kod odevnih komada, pa tako jedan par ovih farmerki ukombinuj sa baš takvom bluzom, košuljom, a uz sve ponesi jedne klasične salonke ili salonke, s tim što ceo autfit možeš učiniti daleko boljim ukoliko cipele koje odabereš budu u nekoj upečatljivoj boji.

boyfriend jeans 1 Stara ne važe: Nova pravila za nošenje boyfriend džinsa

Baggy + baggy = zašto da ne! Ove farmerke su uvek šireg kroja, zato i deluju kao da si ih ukrala iz ormara svog dečka, brata, pa im pridodaj košulju ili bluzu, koja je takođe šireg kroja, sve uskladi uz mokasine kao najudobniju obuću ikada i spremna si da udobno, a sasvim moderno izgledaš tokom celog dana.

boyfriend jeans 2 Stara ne važe: Nova pravila za nošenje boyfriend džinsa
Comments