Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Ako ste zainteresovani za studiranje u inostranstvu po američkom sistemu, pruža vam se sjajna prilika za to u komšiluku, na Američkom univerzitetu u Bugarskoj (AUBG). Da biste saznali više o univerzitetu, sistemu i kvalitetu ove vrste studiranja, posetite Impact Hub u Beogradu, u četvrtak, 31. oktobra u 19:30 časova. Imaćete prilike da upoznate dr Dejvida Evansa, vršioca dužnosti predsednika univerziteta, i čujete sve što vas zanima o obrazovanju koje pomenuta institucija nudi.

Copy of KRIS0889 e1572445079279 Steknite obrazovanje po američkom sistemu u komšiluku

AUBG zasniva se na američkom sistemu obrazovanja koji podrazumeva slobodu u izboru predmeta i smerova na specifičan način poznatom kao Liberal Arts, iliti sistem razvijanja slobodnih veština. Program i nastava odvijaju se na engleskom jeziku, a studenti po završetku dobijaju i američku i evropsku diplomu, što im daje slobodu i pruža mogućnost da rade i nastave obrazovanje na oba kontinenta. Univerzitet akredituje ista institucija koja je zadužena i za poznate američke uvierzitete poput Harvarda, Jejla, i čuvenog Instituta za tehnologiju u Masačusetsu.

Tokom četvorogodišnjeg studiranja na univerzitetu, otkrio sam nove akademske horizonte, razvio veštine liderstva, borio se sa uspesima i neuspesima, naučio životne lekcije i stekao broje prijatelje,” kaže Boban Marković, bivši student koji je diplomirao 2014. godine, a sada radi kao analitičar na Institutu za međunarodne finansije u Vošingtonu.”Sada znam da mogu da budem promena koju želim da vidim u svetu.”

Copy of Copy of KRIS1187 e1572445137344 Steknite obrazovanje po američkom sistemu u komšiluku

Na AUBG-u studentima je pružena specifična atmosfera koju čine sjajna akademska struktura ali i šansa da razvijaju veštine koje će im značiti za ceo život, ne samo na profesionalnom planu. Svojim šarenolikim i fleksibilnim programom obrazovanja AUBG priprema mlade ljude za profesije budućnosti. Profesori su iz redova najuspešnijih i dolaze kako iz čuvenih američkih škola, tako i iz Evrope i zapravo celog sveta, što studentima opet pruža uvid i u druge kulture, različite načine učenja i razmišljanja, promovišući jedan globalni koncept edukacije i pripreme za rad i život bilo gde u svetu. Trenutno na univerzitetu studira devetoro mladih iz Srbije, a oko 140 ljudi iz Srbije čini zajednicu bivših AUBG studenata.

Pridružite nam se 31. oktobra i upoznajte neke od bivših studenata koji žive i rade u Srbiji i koji će sa vama podeliti svoje dragoceno iskustvo i odgovoriti na sva vaša pitanja. 


 

Editors choice