Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pogledati ovde.

Mlada Nina Dobrev (Nina Dobrev), osim što sjajno tumači glavnu žensku ulogu u seriji “Vampirski dnevnici” (The Vampire Diaries), voli se poigrati i modom. Njena izdanja sa crvenog tepiha već smo komentirali u našoj modnoj policiji, a danas smo za vas odabrali jednu Nininu proljetnu kombinaciju za svaki dan.

slika14 Stil dana: Nina Dobrev

Nina u kratkoj cvjetnoj haljini

Do sada smo vam za ljeto predlagali maksi haljine, a danas kroj malo kratimo! Dakle, bez cvjetnog printa ništa. Neka ova haljina prati liniju vašeg tijela, neka bude ženstvena i kompletno šarena ili cvjetna!

slika23 Stil dana: Nina Dobrev

Print na mini haljini

Kako ćete i vidjeti, Nina je ponijela haljinu na dva načina. Osim što je remenom istaknula struk, vitke noge zablistale su u visokim peep toe sandalama u plavoj boji. Odaberite i vi salonke u boji koju najviše volite.

slika33 Stil dana: Nina Dobrev

Visoke potpetice u najdražoj boji

Istu kombinaciju Nina nosi i na ravnu obuću.

slika43 Stil dana: Nina Dobrev

Ista haljina, drugačija obuća

Umjesto balerinki, odaberite i vi bež ženstvene mokasine i budite drugačije od ostalih!

slika53 Stil dana: Nina Dobrev

Nešto drugačije, ali podjednako ženstveno


Andrea Kljajić, između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu “Euphorie” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu u trećem licu ne piše na svom blogu “O cipelama i ljubavi”.

Comments