Ukoliko ste barem jednom do sada posetile Italiju, sigurno ste primetile da Italijanke veliku pažnju posvećuju svojim odevnim kombinacijama, naročito onim koje nose u svakodnevnim prilikama. Štaviše, možemo reći da njihovo odevanje umnogome podseća na odevanje glavnih junakinja serije “Seks i grad”. Ukoliko niste imale priliku da odete u ovu zemlju, stil Italijanki ste sigurno zavolele kroz odevanje Sofije Loren, Monike Beluči i Kjare Feranji. Tajna se krije u tome što one na pravi način spajaju nespojivo, itekako znaju da iznesu svaku, pa i najneobičniju odevnu kombinaciju, a uz sve to hodaju na visokim potpeticama kao da su rođene na njima. Ukoliko ste i vi očarane modnim znanjem žena koje se ubrajaju u najstilizovanije na svetu, evo prilike da od njih “ukradete” neke trikove i zablistate kao prava Italijanka.

Osim garderobe koja je vidljiva spolja, Italijanke veliku pažnju posvećuju i garderobi koja se ne vidi na prvi pogled, odnosno izboru donjeg veša. One vole da se osećaju seksi i samouvereno, a znaju da je najbolji način da to postignu upravo odabir seksi donjeg veša, i to modela izrađenih od čipke i svile. Brendovi kao što su La Perla i Intimissimi nalaze se na vrhu njihove liste.

stilizuj se kao prava italijanka 1 Stilizuj se kao PRAVA Italijanka

Ukoliko imate lep dekolte, istaknite ga! Ako su, pak, noge vaš adut, nema boljeg načina da ih istaknete od izbora prave garderobe! Jednostavno, Italijanke vole i s ponosom ističu svoje obline. To je prepoznao i italijanski dvojac Dolce&Gabbana, koji u svakoj kolekciji na pravi način ističe ženstvenost i gracioznost kao glavne adute u odevanju svake dame.

stilizuj se kao prava italijanka 2 Stilizuj se kao PRAVA Italijanka

Italijankama nije strano da i na kaldrmi nose visoke potpetice, i to što više to bolje. Da stvar bude još interesantnija, one to čine sa takvom gracioznošću i lakoćom da pomislite da za njih prepreke ne postoje. Među brendovima koje posebno vole, ističu se Sergio Rossi, Giuseppe Zanotti i Prada.

stilizuj se kao prava italijanka 3 Stilizuj se kao PRAVA Italijanka
Comments