Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

2/3

Kao druga osoba u zemlji koju predstavlja, ono što Terezi uvek pruža dodatnu sigurnost i samopouzdanje gde god da se pojavi jesu odevne kombinacije koje nosi i po kojima je i te kako poznata, a često za sebe ume da kaže da se nikada ne odriče visokih potpetica, niti dizajnerskih komada kako bi izmamila sebi osmeh i učinila da bude još malo srećnija. A svi dobro znamo, ovakve sitnice zaista život znače. Pre nekog vremena je čak izjavila kako obožava garderobu i cipele. Upravo to je i navela kao izazov za zaposlene žene, da uspeju da ukombinuju i jedno i drugo uz svoje karijere, jer je to jedan od najpametnijih poteza, u čemu će se sigurno svaka devojka, žena, svaka ostvarena osoba u potpunosti složiti.

Iako imamo primere širom sveta koji pokazuju da žene koje su pšrofesionalno ostvarene izgledaju odlično, da su uvek odevene tako da su sasvim moderne i atraktivne, te im se ni na čemu ne može zameriti, ali ono što Terezu Mej možda izdvaja iz tog “kruga”, jeste to što je uvek moderna, ali i svaka odevna kombinacija odražava njen personaliti, njenu ličnost do kraja. Zato se nemojte začuditi ako često vidite po koji animal print na nekom komadujer tako odražava očigledno svoju snagu, svoju moć i svoju sigurnost u svemu što radi.

tereza mej 4 Stilska mantra britanske premijerke Tereze Mej za sve moćne žene tereza mej 5 Stilska mantra britanske premijerke Tereze Mej za sve moćne žene tereza mej 6 Stilska mantra britanske premijerke Tereze Mej za sve moćne žene

Editors choice