Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Svet je kroz mnogo vekova upoznao mnogo jakih, stamenih i moćnih žena koje su umele da menjaju čak i tokove istorije. Naravno, mnogo je teže bilo onima koje su pre nekoliko stoleća pokušavale i uspevale da dođu do značajnih položaja, te time utrle put svima onima koje su posle njih dolazile. I uvek, ali uvek se govorilo ne samo o njihovom radu, značaju i svemu što su za sobom ostavljale, već i o njihovom izgledu, lepotu, o onome što su nosile. Da, upoznali smo ih mnogo, što onih koje su obeležile epohe, što one koje su trenutno aktuelne, a kada se o aktuelnostima govori ne može nikako da se zaobiđe britanska premijerka Tereza Mej.

Iako smo u trećem milenijumu koji propoveda i pokušava da sprovede demokratiju i ravnopravnost kao nikada do sada, ipak se retko dešava da žene budu na glavnim pozicijama u jednoj državi, na mestu predsednice, premijerke, ali Terezi je to pošlo za rukom zbog njenih sposobnosti, obrazovanja i odlučnosti koju pokazuje na svakom svom koraku. Tu istu odlučnost odlično ume da pokaže i kada su stil i moda u pitanju, zbog čega je često komentarisana i uzimana za primer kao jedna od zanimljivije, naravno, odlično odevenih dama.

tereza mej 1 Stilska mantra britanske premijerke Tereze Mej za sve moćne žene tereza mej 2 Stilska mantra britanske premijerke Tereze Mej za sve moćne žene tereza mej 3 Stilska mantra britanske premijerke Tereze Mej za sve moćne žene

Editors choice