1/2

Da li se dan kada ćete izgovoriti sudbonosno “da” bliži? Euforija je verovatno sve veća i sve vas više hvata ta pozitivna trema koja čini da jedva čekate dan kada će se ono što već duže vreme planirate i desiti. Ovo je bila ozbiljna odluka koju je trebalo doneti, a nakon nje i prstena koji sve ozvaniči, ostaje da budete kreativni, promišljeni i da razmišljate samo u pravcu svojih želja. Za one koji prate trendove kada su venčanja u pitanju postoje prava mesta koja će vam pomoći da ovaj dan pamtite kao najlepši i najbolji u svom životu. U svemu ovome će vam najpre pomoći Hugo Boss i MOVEM Fashion Multibrand Store

Ako ste par koji tačno zna šta hoće, a to ne podrazumeva štras i šljokice na sve strane, dramatične haljine i frakove koji podsećaju na neka prošla vremena, predlažemo vam da budete onda ono što i jeste u svakodnevnom životu, dvoje zaljubljenih ljudi koji svojom modernom pojavom osvajaju sve. Mlade su uvek komplikovanije kada je izbor venčanice u pitanju, a jedna duga plava haljina, sa otvorenim leđima i ne tako velikim šlepom biće pravi izbor za vas. Pastelne boje su uvek dobar izbor kada su venčanja u pitanju, jer daju posebnu draž romantičnoj atmosferi. Vaš gospodin neka bude u klasičnom izdanju, crno odelo i cipele, sa sivom košuljom koja ima belu kragnu, da ne bude klasika u potpunosti, i crna kravata, te ste spremni da stanete i odlučno kažete “Da!”

Stilski predlozi za savremeno venčanje Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO)

Nešto plavo za venčanja nije vaš stil? Onda budite tradicionalne. Obucite belu, jednostavnu haljinu sa dubokim šlicem, ukrštenim trakama na leđima i bićete najlepša moderna mlada koju je svet video. Cvet u kosi neka bude tu svakako da doda ovom savršenom izgledu jednu posebnu notu, a vaš dragi neka bude u crnom odelu i beloj košulji, sa belom mašnom ili kravatom koja će izvanredno pratiti vaš izgled.

Stilski predlozi za savremeno venčanje 2 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO) Stilski predlozi za savremeno venčanje 3 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO) Stilski predlozi za savremeno venčanje 4 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO)

Petrolej zelena odela za muškarce su najbolji izbor za elegantna izdanja, a jedno ovakvo može da bude vaš savršeni izbor ukoliko ste pozvani na neko venčanje. Odelo u ovoj boji govori o tome da pratite trendove i modu, te da ste dobro promislili kako ćete izgledati na ovaj dan, budući da je ova nijansa hit sezone. Uz belu košulju, neku sivu kravatu i galanteriju u tamno braon boji vaš uspeh je zagarantovan.

Stilski predlozi za savremeno venčanje 5 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO)

Kasnije ovo isto odelo možete iskoristiti u više prilika. Uvek postoji kao opcija da ga obučete ukoliko vam je potrebno za neku svečanu priliku, ali ga možete poneti i kao deo ležernije kombinacije. Jedan opušteniji izgled veoma lako ćete postići uz kapu koja je u boji odela , na primer, i naravno patike koje su već duže vreme odličan pratilac elegantnijih odevnih komada.

Stilski predlozi za savremeno venčanje 6 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO) Stilski predlozi za savremeno venčanje 7 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO)