2/2

Vaš stil nisu velike svadbe i pompa oko svega? Preferirate romantične, male proslave uz najuži krug ljudi koji vam mnogo znače u životu i želite da baš sa njima provedete dan svog venčanja? Zbog svega toga ovo će vas oboriti s nogu i biti vaš izbor. Oboje budite u odelima. Džentlmen neka izabere klasično, antracit, odnosno sivo odelo uz sivu košulju i kravatu, pa ćete ovim kombinovanjem nijansi načiniti pravi potez, dok će dama zablistati u belom odelu sa belom bluzom i upećatljivim brošem od svežeg cveća koji će svojom boji dati romantičan izgled celom autfitu.

Stilski predlozi za savremeno venčanje 8 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO)

Ukoliko ste pozvani za kuma, onda znate da ćete osim mladenaca i vi biti u centru pažnje. Pored njih, vi ste sledeća najvažnija osoba, pa morate da se potrudite oko svog izgleda za taj dan. Neka vaš izbor bude teget odelo, budući da ćete u njemu izgledati odlično, a sofisticiran i veoma luksuzan izgled postići ćete ukoliko ga ukombinujete sa teget košuljom koja je savršeni detalj vašeg luksuznog stila. I cipele mogu biti u teget boji, sa visokim sjajem, što će biti final touch kompletnog izgleda. Sve će biti odlično i uz belu košulju koja je ipak tradicionalna kada su venčanja u pitanju, uz neku sivu kravatu.

Stilski predlozi za savremeno venčanje 9 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO) Stilski predlozi za savremeno venčanje 11 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO)

Nemojte dozvoliti da odelo koje ste nosili kao mladoženja ili gost na venčanju stoji u ormaru i da ga više nikada ne obučete. Odela nisu tu samo da se nose u svečanim prilikama, uz košulje i kravate, već ih možete iskoristiti za mnogo drugih događaja i situacija. Uz običnu ili polo majicu, bele, plitke patike, bićete spremni za večernje šetnje, noćne izlaske ili nešto slično, jer na sebi imate najbolju ležernu kombinaciju ikada.

Stilski predlozi za savremeno venčanje 10 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO) Stilski predlozi za savremeno venčanje 12 Stilski predlozi za savremeno venčanje (VIDEO)

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Video: Nemanja Maraš