Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Stiže jesen: Kolektivno kukanje

Stiže jesen: Kolektivno kukanje

Večna prolećna inspiracija. To svi govorimo kada zraci sunca sa prvim prolećnim danom ušetaju u naše stanove, bašte i terase. I proleće se tako pretvori u leto, a ono nekako prebrzo prođe. Nema osobe koja na onih plus 40 nije zakukala, ali nekako to ide u stvar službe. Da li volimo da kukamo? O da, ali nekako mi se čini da ta sitna jadanja sa prijateljicom na kafi o tom istom vremenu, znače nešto više. Svakodnevne probleme i stvari prepisujemo prvim pogledom kroz prozor, pa kada se dan ne ispostavi kao po nama skrojen, mi kukamo. Jer je tako lakše, okriviti to sunce zašto danas tako sija.

Leto je sada na izmaku, pa svi počinju da shvataju da je došlo vreme za oblačenje. Pa kukaju. I opet kukaju. I neće nikada prestati. Ali, to možda nije loše. Tu postoji verovatnoća da ćete upoznati prijatelja ili partnera za ceo život. Kako? Ako niste znali, jedna od najvažnijih tema za socijalizaciju i društvenost ljudi jeste upravo vreme, kažu stručnjaci. Ono je zajedničko, ne ulazi u domen obrazovanja i kulture, i nešto je što nas baš sve okružuje. Kada malo razmislite, činjenica jeste da je to najlakša tema za početak jednog opuštenog razgovora između dva stranca. Zato nemojte da mrzite odmah prizor koji vidite kroz prozor, jer ko zna…

Slika 137 Stiže jesen: Kolektivno kukanje

Boje koje volimo

Dozvolite da vas onih savršenih 25 stepeni, kao i 40, ali i onih jesenjih 10, ispune nekom inspiracijom. Svaka od tih temperatura idealna je za neki deo vašeg života. Konačno, posle sivila vidite predivno zelenilo, slobodno se šetate u omiljenim sandalama, i na kraju uz topao čaj čitate omiljenu knjigu. I ono što je najvažnije – uvek željno iščekujemo da se promeni nešto.

Slika 228 Stiže jesen: Kolektivno kukanje

Vaš kutak

Poželite iskreno da se oslobodite svega negativnog onda kada to zavisi samo od vas. Budite heroj sopstvenog dana. Učinite nešto što ne bi, jer pobogu, danas pada kiša. Volite i smejte se, čak i kada je kiša. Ne dozvolite da vam pokvari dan nešto što uvek možete preokrenuti u svoju korist. Nova sezona vaše omiljene serije počinje, imate nebrojene priče sa putovanja još mnogima da ispričate, sa onima koji su bili sa vama rado podelite uspomene, nova putovanja da isplanirate, da maštate, a i fotografije još uvek nisu dobro pogledane, vaš novi džemper nije isproban, a tu su i duge šetnje po šarolikim parkovima. I sve ono što vama predstavlja zadovoljstvo. Iako je leto gotovo, sigurno imate još mnogo razloga da se radujete što jesen opet počinje. Zanimljivije je kada ide ukrug, nikada nam nije dosadno.

Slika 327 Stiže jesen: Kolektivno kukanje

Šetnje koje uvek nose uspomene


Ana Pantić je student novinarstva, multitasker i folkloraš već više od decenije. Jedino je ljudska glupost može pošteno iznervirati, nikad se ne kaje za ono što uradi, voli kvalitetne ljude i lepe stvari, živi za putovanja i dobru knjigu, užasno je tvrdoglava i zato neizmerno poštuje one koji to znaju da trpe. Smatra da možemo upoznati sami sebe tek kada otkrijemo sopstvene granice, a vodi se citatom “Be yourself. Everyone is already taken.” Oscar Wilde.

Editors choice