Devojke iz sveta mode, upravo poput Viktorijinih anđela, sasvim prirodno imaju savršen osećaj za modu i stil na kojem im definitivno zavidimo. Ipak, i one su samo devojke, a to što se malo bolje razumeju od nas u neke stvari kada je reč o modi možemo samo iskoristiti najbolje moguće – tako što ćemo se ugledati na njih. Ovo su neke od najboljih street style kombinacija poznatih “anđela” koje ćete zavoleti na prvi pogled, ali i rado “iskopirati”!

Kendis Svonepul odabrala je svedenu belu haljinu ali iako na prvi pogled deluje vrlo “obično”, poseban “pečat” daju joj upravo gola leđa i simpatične bretele ukrašene romantičnom čipkom. Ukoliko volite boho stil, sličnu haljinu ukombinujte sa tankim kožnim kaišem, kožnom torbom i udobnim, ravnim sandalama. Ova kombinacija će biti pun pogodak za topla letnje dane, ali i pokazivanje zavodljivog, preplanulog tena. Prirodan makeup i ležerne lokne i spremne ste za osvajanje gradskih ulica!

Za sasvim suprotno, elegantno i pomalo “opasno” izdanje Kendis je odabrala zavodljivu pripijenu crnu haljinu i klasične crne salonke, a celu kombinaciju učinila je efektnom uz kratku kožnu jaknu. Ova manekenka voli minimalizam, pa je tako i ovoga puta od aksesoara ponela samo naočare za sunce. Vidite, jednostavnost je ponekad mnogo bolja od “kačenja” svačega na sebe. Hm, to pravilo bi definitivno trebalo čašće da primenjujemo!

Candice Swanepoel 1 Street Style izdanja Viktorijinih anđela koje ćeš iskopirati (GALERIJA) Candice Swanepoel Street Style izdanja Viktorijinih anđela koje ćeš iskopirati (GALERIJA)
Comments