Ukoliko volite rock chic kombinacije odaberite simpatične cvetne haljine koje ćete nositi zajedno sa bajkerkama, kožnom torbom, a dobar izbor bila bi i kožna jakna kojom ćete svoj romantični izgled učiniti “opasnijim” i zanimljivijim. Inspiraciju pronađite u stajlingu Else Hosk.

Sa druge strane, Stela Maksvel odabrala je zanimljivu kombinaciju koju će smele devojke znati savršeno da iznesu. Efektan top koji je sečen sa strane i suknja koja podseća na maramu, ležerno vezanu oko struka, čine originalnan spoj koji će svakako biti primećen. Dodaci u rok stilu poput tašne i čizama se podrazumevaju, jer daju poseban pečat vašem izgledu.

Elsa Hosk Street Style izdanja Viktorijinih anđela koje ćeš iskopirati (GALERIJA) Stella Maxwell Street Style izdanja Viktorijinih anđela koje ćeš iskopirati (GALERIJA)

Čini se da poznate manekenke vole jednostavne kombinacije u rok stilu, svedene frizure i minimalnu šminku, a upravo je ta prirodnost ono što se nama naročito dopada. Ni premalo, ni previše već sasvim taman!

Koja street style kombinacija Viktorijinih anđela se vama najviše dopada?

Pročitajte još i ovo:

“Začinite” svoja odela UPADLJIVIM detaljima

Ovog proleća ćemo VOLETI oversized teksas jakne

Postignite SAVRŠEN izgled vanvremenskim i opuštenim komadima

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.popsugar.com

Ivana Tomić

Comments