Street Style nam se toliko uvukao pod kožu, da čim ga ugledamo na nekoj devojci ili spazimo aufit na nekoj reviji, odmah poželimo da bude naš. Neretko to i bude tako.

Kada se zapitamo koje misli prolaze kroz glavu svakoj devojci dok gleda Njujoršku nedelju mode, definitivno su sledeće: “Divna kombinacija. Definitivno bi trebalo biti moja.”

Na granici između doterane i casual, moderne i vintidž, pristupačne stvari i san snova, devojke se bore da što bolje i lepše izgledaju.

Street Style kombinacije poznatih ličnosti postale su svakodnevica, a često se isti ti komadi nalaze i u našem garderoberu. Trendu ne treba mnogo da ga ponese masa devojaka, baš iz razloga što su današnje devojke u toku sa trendovima. Sa jedne revije na drugu, uživo ili online… iz Njujorka do Londona za tili čas. Ipak, hvala internetu i mogućnostima koje nam pruža kada je o modi reč.

A sada, skoncentrišimo se na sledeće kombinacije. To su dve devojke, jedan trend. Naime, one su ponele modernu suknju do ispod kolena, u još modernijem cvetnom printu, a novo je to da se ona kombinuje sa duksom sa natpisom. Možete uz ovo nositi štikle, za malo elegantniji dojam ili crne čarape pa preko sandale, kao što je učinila devojka sa leve strane. Kao šlag na torti došle su ove preslatke klač torbice.

Aksesoari su obavezni, a ukoliko je hladno, dobro dođe i kaput u pastelnoj pink boji.

Pa da vas čujem, da li biste i vi prošetale ovaj stajling na ulicama svog grada?

Slika 142 Street Style kombinacija za iskopirati

Devojke koje znaju šta je trendi

Slika 232 Street Style kombinacija za iskopirati

Inspirisani ovim devojkama, napravite svoju kombinaciju, baš kao što smo i mi


Violeta Stojanović

Comments