Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Kejt Mos zaista važi za modnu ikonu, a to nam gotovo svakodnevno i dokazuje svojim odličnim odevnim kombinacijama. Bilo da se oblači za svečane prilike ili je reč o casual varijanti, ova dama nam uvek zadaje domaći zadatak kada je moda u pitanju.

Poznata manekenka i model obožava da nosi crno, pa tako tamne kombinacije dominiraju u njenom stilu oblačenja. Kako ne bi bila monotona, Kejt doda zanimljiv par obuće ili upečatljiv aksesoar poput šešira ili krupnih minđuša. Ako volite krzno, neka vas preslatke bundice koje je ova lepotica obukla inspirišu kada je reč o vašim street style kombinacijama.

kejt 1 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos

Prilikom oblačenja, Kejt često pokazuje i svoju romantičnu stranu, pa je tako odabrala plavu košulju na tufnice uz nežno roze karmin. Takođe, uz istu onu preslatku crnu bundicu, savršeno se uklapa duga haljina u hippie stilu. Naočare za sunce su obevezne kako bi se makar malo sakrila od radoznalih pogleda.

kejt 2 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos

Crne kombinacije je najbolje “oživeti” nekim upečatljivim detaljima. Na primer, bundom sa leopard printom ili čak i jednostavnom belom majicom. Ovim kombinacijama, Kejt je pokazala da uz bundu idu čak i patike, a uz duge rukave sandale sa otvorenim prstima.

kejt 3 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos

Editors choice