Kejt Mos zaista važi za modnu ikonu, a to nam gotovo svakodnevno i dokazuje svojim odličnim odevnim kombinacijama. Bilo da se oblači za svečane prilike ili je reč o casual varijanti, ova dama nam uvek zadaje domaći zadatak kada je moda u pitanju.

Poznata manekenka i model obožava da nosi crno, pa tako tamne kombinacije dominiraju u njenom stilu oblačenja. Kako ne bi bila monotona, Kejt doda zanimljiv par obuće ili upečatljiv aksesoar poput šešira ili krupnih minđuša. Ako volite krzno, neka vas preslatke bundice koje je ova lepotica obukla inspirišu kada je reč o vašim street style kombinacijama.

kejt 1 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos

Prilikom oblačenja, Kejt često pokazuje i svoju romantičnu stranu, pa je tako odabrala plavu košulju na tufnice uz nežno roze karmin. Takođe, uz istu onu preslatku crnu bundicu, savršeno se uklapa duga haljina u hippie stilu. Naočare za sunce su obevezne kako bi se makar malo sakrila od radoznalih pogleda.

kejt 2 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos

Crne kombinacije je najbolje “oživeti” nekim upečatljivim detaljima. Na primer, bundom sa leopard printom ili čak i jednostavnom belom majicom. Ovim kombinacijama, Kejt je pokazala da uz bundu idu čak i patike, a uz duge rukave sandale sa otvorenim prstima.

kejt 3 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos
Comments