Plavušama definitivno odlično pristaje crna. Manekenka često bira crne skinny pantalone, crnu obuću i crne jakne ili sakoe. Ako ne želite da budete cele u crnom, možete dodati detalj u nekoj boji, poput crvene marame, na primer.

kejt 4 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos

Čak i ako je reč o “uličnom” stilu, malo elegancije nije naodmet. Teget pantalone i kaput u kombinaciji sa majicom na pruge i crvenom torbicom daju Kejt dozu pariskog šika. Sa druge strane, odelo zanimljivog dizajna manekenki savršeno pristaje, a beli i mrežasti detalj mu daju taman onoliko efektnosti koliko je potrebno.

kejt 5 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos

Nije prvi put da vidimo Kejt celu u crnom i to je njeno standardno izdanje. Ipak, nije uvek reč o jednostavnim crnim komadima, sada je reč o sjajnom crnom odelu koje je odlično za svečane prilike. U opuštenijim, dnevnim varijantama i tokom putovanja, moguće je videti Kejt i u šortsu i širokim, ležernim majicama. Šta god da obuče, prosto, izgleda savršeno!

kejt 6 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos

Dobar džins se odlično može uklopiti sa crnim sakoom, crnom rolkom i crnim cipelama. Uz crveni karmin, ova kombinacija je pun pogodak. Kejt lepo pristaju i svetlije boje, pa tako u sivoj bundici izgleda poput devojčice.

kejt 7 Street Style: Najbolje kombinacije Kejt Mos
Comments