5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

“Paziii ovo, ima bube na sakou!” Moša, samo sam se uplašila. Zašto su bube glavni detalj naše teme saznaćete u tekstu koji sledi.

Znajući da posebno volite da gledate stvari koje su produkt najnovijih modnih trendova, sa ponosom vam predstavljamo Street Style kombinacije koje će se proširiti celim svetom.

Ovo su kombinacije u interpretaciji devojaka koje su premijerno obukle stvari iz najnovijih kolekcija najpoznatijih modnih brendova, među kojima je i Dior.

Pošto ove stvari postanu hit i must have ne zaboravite da kažete gde ste ih prvo videli, a mi ćemo vam otkriti jednu tajnu: sve nam je to magazin “Vogue” pružio… čitateljkama na dar!

Kombinacije su, možemo slobodno reći, nesvakidašnje. Smeslost je ono što karakteriše ove autfite, a od materijala koji dominiraju izdvaja se džins, pliš i pamuk.

Naravno da je dozvoljeno nositi kaiš oko vrata, jer je upravo to ono što trendi devojke rade.

Modne blogerke vole pastelne boje, ne rastaje im se od njih, a kao poseban aksesoar izdvaja se i foto-aparat, sa kojim možete uslikati kreativne kombinacije.

Šarenilo je dozvoljeno, kako na kombinacijama, tako i na glavi, a odlična crna kombinacija ne gubi stari sjaj, čak razmišljamo da je stavimo u odeljak o legendarnim komadima. Sa druge strane, bube na sakou su nešto što nas je iznenadilo, zgranulo, a onda i navelo na razmišljanje.

Ko bi poneo bube na sakou? Vi možda ne, ali poznate trendseterke, svakako da.

Ove naznake uveravaju vas da će ovo biti nadasve zanimljiv street style izveštaj. Ostanite sa nama i slobodno podelite svoje impresije.

1127 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 2103 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 390 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 472 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 567 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 733 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 646 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 818 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 916 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 1011 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 1128 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou 1213 Street Style: Navala novih ideja, ali i buba na sakou

Izvor fotografija: vogue.com

Violeta Stojanović

Editors choice