Rajf

Ovaj vid aksesoara je aktuelan još od početka prošlog veka. Prada je jedan od retkih brendova koji i dalje za potrebe street stila s vremena na vreme u svoje kolekcije ubaci i rajf kao modni detalj. On trenutno ponovo doživljava veliku popularnost. Ovog proleća je Miuccia kreirala kolekciju rajfova koji su pomalo over the top. To je okej s obzirom na to da su istog momenta kada su pušteni na tržište i rasprodati. Ujedno, ovo će dati i vintage vibe koji možda i priželjkuješ.

Plisirane suknje

Plisirane suknje su popularnost ponovo doživele u februaru ove godine. Od tog trenutka, na Googleu je za čak 60% povećana pretraga ovog odevnog komada i to samo za ovu godinu. Ove suknje su obično ispod kolena i jako su lagane, što ih čini savršenim za nositi svakodnevno.

Biserni nakit

Biserni nakit je ove godine jedan od modnih detalja koji može tvom kompletnom outfitu dati potpuno nov, svež look. Nebitno da li je u pitanju ogrlica, minđuše, prsten ili čak i jedna šnala u kosi, biseri su jednostavno aktuelni. Ovaj street style trend već ima veliku popularnost, što ćeš sigurno primetiti ako se kad izađeš na ulicu malo više osvrneš oko sebe. Aksesoar ovog tipa ćeš videti čak i na tvojim omiljenim mestima za shopping.

Sandale sa kaišićima

Nebitno kako ih ti nazivaš, sandale sa kaišićima su izuzetno popularan trend u svetu obuće ove godine. Nakon što su se u modu vratile štikle sa debelom petom, sandale sa kaišićima su i pomalo logičan sledeći izbor. Svaki modni brend ima neku svoju verziju ovog modela sandala, što dokazuje njihovu trenutno veliku popularnost.

Cvetna haljina

Cvetne haljine nisu neki velik šok kao street trend na našoj listi, ali su svakako i dalje trend. Potpuno je nebitno da li je u pitanju kratak ili dugačak model, ovakve haljine su jednostavno popularne i uvek odličan izbor. Kad se odlučiš da obučeš haljinu sa cvetnim printom, istog momenta si rešila 80% svog problema “šta da obučem“. Ostalih 20% se ipak oslanjaš na aksesoare i kako ćeš sve stilizovati u savršenu modnu kombinaciju.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan

Comments