Za ležeran, ali interesantan outfit savršena je bela majica u kombinaciji sa košuljom ili blejzerom. Nitne i bodlje su must have, a i ešarpa će učiniti stvari zanimljivijim.

212 Street Style: Zoranin kutak

Ležerno i lepo

Elegantnu crnu haljinu sa peplumom, koji je neizbežan u poslednje vreme, ukrasite još elegantnijom krupnom ogrlicom. Ipak, kako biste utišali celu kombinaciju, umesto štikli odlične će biti i baletanke, poput ovih Burberry, sa printom.

39 Street Style: Zoranin kutak

Elegancija je nešto što treba umeti

46 Street Style: Zoranin kutak

Efektan nakit je i više od pola posla

Interesantna suknja visokog pojasa sjajno je uklopljena sa majicom sa printom i gumenim čizmama. Dokolenice čine posebnu čar.

58 Street Style: Zoranin kutak

Suknja je jedna od Zoraninih kreacija

Zorana sjajno kombinuje ležerne i nešto elegantnije komade. Još jednom vidimo peplum, ali ovog puta u kombinaciji sa teksas jaknom i popularnim Isabel Marant patikama.

67 Street Style: Zoranin kutak

Zorana je, kao vlasnica ovog modnog kutka pokazala pravi stil

Bojana Stojković je ovaj događaj ispratila u sjajnom, modernom izdanju. Majica sa likom Karla Lagerfilda (Karl Lagerfeld) savršeno se uklapa uz blejzer i čizme zanimljive boje.

76 Street Style: Zoranin kutak

Jednostavno i perfektno

87 Street Style: Zoranin kutak

Crni detalji u vidu pismo torbe i mnoštva narukvica

Ovog puta, birajte između pastelnih boja u kombinaciji sa crnom ili jarkih boja i printa. Nežna reljefasta haljina sjajno je uklopljena sa jednostavnim crnim blejzerom i pismo torbom. S druge strane, tirkizna suknja i torba u istoj boji savršeno se slažu sa šarenom jaknicom.

96 Street Style: Zoranin kutak

Lekcija koju uvek treba ponavljati: Ne zaboravljajte osmeh

105 Street Style: Zoranin kutak

Sandale jarkih boja došle su kao šlag na tortu

Ono što je večno svakako jeste kombinacija crne i bele. Ako njoj dodate odgovarajuće detalje, poput ogrlice i obuće u drugoj boji, nema bojazni da ste pogrešili.

1110 Street Style: Zoranin kutak

Crveni karmin je još jedna stvar koja nikada ne izlazi iz mode

Fotografije: Tijana Kačarević


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments