Znamo da smo tek ušli u novu godinu, ali bolje rano početi sa predviđanjem trendova, nego ih juriti u poslednjem trenutku. Ukoliko redovno pratite modu, naznake novih trendova pokazuju se mnogo unapred, i nije ih uopšte teško ispratiti. Mi uživamo u posmatranju modne scene, a u nastavku teksta sa vama delimo kojih to nekoliko trendova možete očekivati tokom 2021. godine. Od bakinih džempera do kombinovanih crvenih i roze tonova, sve će biti prisutno, a mi jedva čekamo da isprobamo neke od ovih #streetstyle kombinacija.

Bakin džemper

Tokom zimske sezone ove godine aktuelni će biti vintage džemperi koji su nekad našim mamama isplele naše bake, i koji su sada u našem posedu. Što više izvezenih detalja, to bolje, i što udobniji i sa većim rukavima – to bolje. Ovaj džemper može biti beo ili u boji, ili samo sa detaljima u boji, a odlično izgleda uz retro džins i cipele na štiklu. Ukoliko imate prazničnu porodičnu večeru, bakin džemper je savršen izbor, a preporučujemo da ga nosite tokom cele zimske sezone ove godine.

School girl look

Ovaj look je postao popularan među generacijom Z na TikToku, a nastavio je da bude popularan i među blogerkama širom Instagrama. Princip je jednostavan –  mini suknja, jednobojna košulja, džemper preko, plitke čarape, mokasine, dobra torba, i spremne ste! Ovo je stajling savršen za prelaznu prolećnu sezonu, u kojem ćete definitivno biti primećene.

Animal print čizme

Kada su u pitanju aksesoari, ovu godinu će obeležiti princip “više je više”. Od nakita će aktuelan biti chunky nakit, dok će među obućom u trendu biti atraktivne i neobične čizme, sa animal dezenom. Ove čizme uklopite uz jednostavan stajling, kako bi one došle do izražaja, i spremne ste za casual izlazak.

Comments