Popularni događaj NetWorking Day – Poslovni susreti okuplja na jednom mestu sve zainteresovane za poslovne teme i jačanje poslovnih veza.

Najavljujemo četvrti po redu događaj, 29. septembra, u 18h u restoranu Azzaro Red Club, Novi Beograd, na temu:

Potencijal za uspeh – kreirati ili preuzeti franšizu

Učesnici panela:

Afrodita Bajić, vlasnica poznatog lanca modne odeće za dame Afrodite Mode Collection, Biljana i Milomir Ždrale, bračni i poslovni tandem, eksperti za prodaju, vlasnici licence za Srbiju švedske konsultantske kuće Mercuri International, Dragan Miražić, menadžer i koordinator poslovanja u kompaniji Mini Pani – franšiznog koncepta koji podstiče na preduzetništvo.

Razmena znanja i iskustava, upoznavanje i umrežavanje, inspiracija i dobra energija karakteristike su NetWorking Day-a.

Networking day Stvaramo nove poslovne vrednosti

Prisustvovati događaju mogu svi zainteresovani, nabavkom ulaznica na prodajnim mestima Eventima ili online. Preporuka organizatora je da se po kupovini ulaznice prijavi dolazak ovim formularom.

Prvenstveno namenjen malim privrednicima i preduzetnicima, NetWorking Day je idealan za druženje i upoznavanje aktuelnih i budućih preduzetnika, direktora i menadžera i kreiranje novih poslovnih prilika.

Pokrovitelji događaja su Mini Pani, OneClick Solutions, Wiener štediše osiguranje Beograd, Afrodite Mode Collection.

Osnivač i organizator je Irena Lalić. Ona je neko ko veruje u promovisanje i jačanje preduzetničkog duha i proaktivnog pristupa u pokretanju i razvoju poslovanja. Njen stav je da naš uspeh od nas i zavisi! Organizacijom ovog tipa događaja, bavi se već pune dve godine. Više informacija o događaju pogledajte na www.networkingday.rs

Comments