Koliko god se ukupno ljudsko znanje o seksu razvilo i koliko god se govorilo i pisalo o seksualnosti, u cilju unapređenja muško-ženskih odnosa, uvek ima šta još da se kaže. Osim toga, svako istine o seksu, o suprotnom polu i komplikovanosti emotivnih i telesnih odnosa, otkriva sam, u praksi – koliko god bio teoretski upućen. Zato, kad kreneš u praksu, seti se nekih zdravorazumskih saveta, smernica i orijentira – iz teorije.

Seks za jednu noć? Neprihvatljivo. Naročito ako se radi o muškarcu koji ti se sviđa. Jer, ako je njemu samo do seksa, a ti se nadaš da ćeš ga zainteresovati na dubljem nivou ako prihvatiš seks, nesporazum će ti vrlo brzo slomiti srce. Možeš sebi da dozvoliš da posmatraš muškarca kao seksualni objekat i da se sa njim poigraš bez ikakvih obaveza – ukoliko je to stvarno ono što hoćeš i ono što će ti prijati.

Nije važna veličina – bitno je da postoji čvrsta erekcija, razigranost i sloboda da se traži i pronalazi ono što najviše prija. Nekad je to neki poseban položaj, ugao penetracije, nekad je predigra i stimulacija – u seksualnoj igri, akcenat je na pojmu “igra”.

Muškarci koji su vrlo zgodni i samosvesni, ponekad nisu najbolji ljubavnici – oni čija fasada nije baš za reklamu, više se trude, provereno. Daj šansu i tipu koji nije tvoj tip, jer ćeš se vrlo verovatno prijatno iznenaditi.

“Vrući razgovori” u krevetu – što da ne, može da bude vrlo uzbuljivo, ako se koristi na pravi način (da se opiše situacija, ono što se vidi i radi, i što je posebno uzbudljivo).

Comments