Pogotovo kada živimo u nekoj većoj zajednici, mnogo više cenimo svoj mir. Trenutke koje provodimo sami sa sobom ljubomorno čuvamo i ne damo ih nikom. Iako su česta shvatanja da čim ostanemo sami mi skidamo brus i šetamo se goli (nije da nije) postoji čitav niz stvari koje radimo, a nikada ne bismo ni sa kim podelili, jer realno, blam.

Guglamo random činjenice o poznatim ličnostima

Ako kažete da niste nikada guglali koliko ima Đoganija, sigurno da niste iskreni. Kada smo sami čudne misli nam prolaze kroz glavu, poput toga, koliko ima braće Đogani i da li im je Baki B3 stvarno brat, gde je i šta radi Ana Mašulović, zašto se razvode Kim Kardashian i Kanye West, kome je Ed Sheeran posvetio pesmu “Don’t”, da li se Gwyneth Paltrow i dalje druži sa svojim bivšim mužem frontmenom Coldplaya, da li je Demmi Moor zaista gej i devojka joj je Srpkinja… Sve u svemu ne-daj-bože da nam neko pogleda istoriju pregleda na Guglu. Pomisliće da smo vrlo dokoni, ali mi bismo to pre nazvali – znatiželjni. I na kraju, koliko ima Đoganija, je l’ zna neko?

Slikamo selfije po stanu

Selfi možda jeste popularan, ali isto tako je i vrlo blamantan. Retko kad ćemo dopustiti sebi da nas neko na ulici vidi kako (sami) slikamo selfi, pa čak iako smo baš sebi lepi i osvetljenje je savršeno. Zato, kada smo sami, imamo priliku da istražimo koji nam je ugao lepši i da li nam više odgovara sunčano ili oblačno vreme. Kada isprobamo svaki ćošak u stanu, shvatimo da je na terasi ipak najbolje, ali i da je to mesto gde baš i nismo sami, jer nas komšije čudno gledaju. Avaj, na slavu ih svakako nećemo zvati zato, škljoc!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Pijemo sok direktno iz flaše

Iz svima nama razloga, ne postoji ništa slađe nego da popijemo sok iz velike flaše (osim možda iz limenke). Sama pomisao da posle toga nećemo morati da peremo čašu nas ostavlja vrlo srećnim, kao i gutljaji koji nas osvežavaju. To apsolutno nikada ne radimo pred drugim ljudima jer je prvo – doba korone i to je, skoro pa, zakonom zabranjeno i drugo – smatra se apsolutnim kršenjem bontona. Što se nas tiče, neka je i kršenje. Nije kao da ćemo tu istu plastičnu flašu posle baciti na ulicu, pa nismo baš toliko zastranili. Ali, da navrnemo flašu Koka-kole od dva litra, pogotovo leti kada vreli, dehidrirani i oznojani uđemo u stan, to hoćemo.

Comments