Duga kosa je za vas obeležje ženstvenosti i lepote i ne biste je se odrekli ni po koju cenu. Međutim, ta cena je često napor koji ulažete da kosu negujete i održavate, kao i da je podignete i sklonite sa lica i leđa kad je vrućina, ili kad nešto radite, pa vam kosa smeta. Zapravo, mnogo je situacija u kojima vam vaša divna raskošna kosa predstavlja veliku obavezu ili vam mnogo smeta.

Svaki čas vas nešto počupa

Ako je ostavite puštenu, sve su šanse da ćete se barem deset puta u toku dana počupati u raznim običnim životnim situacijama. Zatvorićete vrata automobila i priklještiti pramen kose, počupaće vas onaj ko u autobusu sedi iza vas i hvata se za rukohvat na vašem sedištu, kad napravite neki nagli pokret rukom počupaćete se sami, a i zakačićete se za bilo šta što štrči, ako hodate brzo pa vam kosa leti, ili je zabacujete da vam ne pada na lice.

Stvari koje razumeju samo devojke sa dugom kosom Stvari koje razumeju samo devojke sa dugom kosom

Kad perete zube, a kosa “pobegne”

Koliko puta vam se desilo da vam pola kose upadne u lavabo dok perete zube i to u trenutku kad pljujete? Pa onda na brzinu operete i taj deo kose, a često ne stignete da ga osušite…

Comments