Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Stvari kojih bi trebalo da se rešiš u 2018.

Stvari kojih bi trebalo da se rešiš u 2018.

1/3

Polako se udaljavamo od 1. januara, prvog dana u novoj godini, prvog dana u prvom mesecu, prvog dana u nedelji… Prvog dana novog života! Jer, čini mi se da se nikada više nismo radovali novoj godini i novim počecima nego ove 2018. godine, punoletne godine kada smemo i možemo sve što poželimo! Mnogi ljudi oko mene ulažu velike nade u ovu godinu i veruju da će se baš ove godine desiti neko čudo, a lagala bih kada bih rekla da i sama nemam slične zamisli… Ali, pre svakog “čuda” moraju da se dese neki sitni koraci ka tom boljem sutra, a oni se skrivaju u sređivanju ne samo glave, već i životnog prostora. Ove godine definitivno želimo red i poredak na svim životnim poljima, pa krenimo onda od stvari kojih se moramo rešiti danas kao zalog za lepše i uspešnije sutra!

Stare stvari koje ti (stvarno više) ne trebaju. Da, da, znam. Nikad se ne zna kada će zatrebati. Pa prva u ormaru imam gomilu odeće koju ne oblačim mesecima, godinama unazad, a o sitnicama koje su kao dekorativne, a u stvari su nepotrebne, da ne govorim. A da mi vidiš tek radni sto… Ipak, ako želimo da stvorimo prostor za neke nove stvari i lepše uspomene moramo se rešiti viška. Dakle, baš danas je dan za veliko spremanje kuće! Hajde, hajde, neće toliko boleti, a osećaj će biti bogovski.

Opsednutost telefonom i društvenim mrežama. Dobro, ovo baš i nije stvar koje se tako lako možemo rešiti, ali možemo da pokušamo da makar ove aktivnosti svedemo na minimum. Posao kojim se bavim od mene zahteva da budem online skoro pa 24/7, ali kako sam primetila da me tolika izloženost svakakvim uticajima i informacijama umara, opterećuje i stvara nervozu, rešila sam da makar nekoliko sati pred spavanje (i nakon buđenja) iskuliram, isključim se i umesto toga se posvetim knjizi, novinama, muzici ili nečemu drugom što me zapravo opušta i rasterećuje. Topla preporuka da uradiš isto jer ćeš se osećati neuporedivo bolje! A kada posvetiš neko vreme sebi, neka počne svakodnevna jurnjava.

telefon Stvari kojih bi trebalo da se rešiš u 2018.

Editors choice