Nedavno je predstavljena kampanja u kojoj Suki Voterhaus bira najdraže modele legendarnih patika Superga Classic 2750. Iz Superge odabir nove ambasadorke obrazlažu jednom ključnom rečju: “Suki je oličenje tzv. sprezzature, italijanskog izraza koji koristimo kada želimo istaknuti osobinu nekoga ko bez previše uloženog truda uvijek izgleda besprekorno”.

Suki u kampanji pozira u retro odevnim kombinacijama, a outfite zaokružuje Supergom kao obućom idealnom za ‘dress up’ i ‘dress down’ celokupnog izgleda. Suki bira modele Classic 2750 White i Navy, koji se mogu pronaći u ponudi Office Shoes prodavnica, kao i na webshopu www.officeshoes.rs.

Office Shoes je ekskluzivno u Srbiju i region doveo Superga Classic modele dostupne u klasičnim bojama i u ženskim i muškim veličinama. Iako joj je preko 100 godina, Superga odlično izgleda, stil koji odoleva vremenu, a danas ima mnogo slavnih poklonika uključujući Artic Monkeyse, Ilajdžu Vuda, Mišel Obamu, Sijenu Miler, Kejti Holms i mnoge druge.

a4 s w 2 Suki Voterhaus novo zaštitno lice brenda Superga

Superga platnene patike imaju stogodišnju tradiciju izrade, a njihova proizvodnja počela je 1911. godine u italijanskom gradu Torinu. Još od tada Superga stvara prepoznatljive modele od čvrstog čistog pamuka i prirodne gume te ih iz sezone u sezonu presvlači u najnovije trendove.

Od svog osnivanja i lansiranja kultnog modela Superga Classic 2750, Superga je sinonim za svakodnevni italijanski šik. Radi se o elegantnim patikama koje izgledaju opušteno i prikladno bez obzira na to nosite li ih na plažu ili u kancelariju. Pranjem u mašini za veš dobija se vintage izgled Superge, verovatno jedine obuće koja se može pohvaliti činjenicom da učestalim nošenjem i pranjem izgleda sve bolje.

A4 S W 6 Suki Voterhaus novo zaštitno lice brenda Superga

Suki Voterhaus je trenutno najtraženiji svetski model, glumica u usponu (romantična komedija “Love,Rosie”), najbolja prijateljica jednako uspešne Kare Delevinj i devojka tridesetdevetogodišnjeg glumca Bredlija Kupera. Na mestu ambasadorke trenutno modno najzanimljivijeg brenda platnenih patika nasledila je sestre Olsen, Aleksu Čang i Ritu Oru, koje su bile zaštitno lice 2013. godine.

Comments