U suštini, život nam često prođe u pravljenju planova koje nikada nećemo ispuniti. Priznaj, koliko već dugo sebi obećavaš da ćeš početi da vežbaš, ili da ćeš napokon isprobati neku frizuru koja ti se baš dopada, ili… Šta god! Sve kao danas ćeš, sutra ćeš i na kraju ništa od toga, a vreme prođe. Zato, ovog leta napokon ispuni davno zacrtanu želju da promeniš nešto na sebi, a mi smo trenutno u raspoloženju “sve što nam je potrebno ovog leta je – nova frizura!” Isto je i kod tebe? Super, onda pogledaj naših top 10 predloga za neodoljivi summer hair don’t care fazon!

Ako si raspoložena za malo duži rad makazama, onda se ošišaj na simpatični bob do ramena. Kratko, slatko i praktično, savršeno za leto! Svoju frizuru možeš stilizovati tako da ostaviš da bude ravna i lepršava ili je možeš uviti u seksi beach talase.

bob do ramena Summer Hair Dont Care: Top 10 frizura za leto 2017.

Duža varijanta iste frizure zahteva i nekoliko slojeva više (dakle, tražićeš stepenasti, duži bob), oštre krajeve, a ni malo asimetrije neće biti naodmet. Najbolje je da ovu frizuru nosiš tako što ćeš kosu blago uviti, a onda se sa njom igrati po ceo dan, kako ti dođe. Bitno je da tvoja frizura bude divlja i slobodna!

bob srednje duzine Summer Hair Dont Care: Top 10 frizura za leto 2017.

Dobra vest je i ta da se ne moraš odreći svoje duge kose ukoliko je toliko voliš i ukoliko si dugo “radila” na njoj. Potrebno je samo da je osvežiš kraćim slojevima kako bi tvoja frizura dobila taj messy look, a svetliji pramenovi koji će doprineti tvom beachy stajlingu takođe dolaze u obzir.

duga kosa sa kracim stepenovima Summer Hair Dont Care: Top 10 frizura za leto 2017.
Comments