Univerzitet Metropolitan otvara konkurs za besplatnu jednogodišnju školarinu, u okviru Master programa Dizajn novih medija.

Tema konkursa je “Super – Human” i koncept rada je zapravo umetnička digitalna instalacija koja bi posmatračima prenela ideju HUMANOG ASPEKTA DIGITALNE TEHNOLOGIJE. Cilj digitalne instalacije koja može biti virtuelni prostor, video, slika ili zvuk, jeste da deluje na emocije i ostavi snažan utisak na posmatrača.

Pravo na učešće imaju državljani Srbije sa završenim osnovnim studijama iz oblasti likovne, primenjene umetnosti ili srodnih disciplina, kao i kandidati sa praksom u interdisciplinarnim umetničkim projektima, sa završenim osnovnim akademskim studijama gde su ostvarili 240 ESPB.

super human v2 1 e1537528687576 Super – Human konkurs za besplatan Master program na Univerzitetu Metropolitan

Pobedniku konkursa, biće uručena STIPENDIJA koja pokriva celokupnu školarinu na Master akademskim studijama Univerziteta Metropolitan u okviru studijskog programa Dizajn novih medija, u trajanju od GODINU DANA.

Više detalja o samom konkursu “Super – Human” pogledaj OVDE.

PRIJAVI SE I OSVOJI BESPLATAN MASTER PROGRAM DIZAJN NOVIH MEDIJA – KONKURS JE OTVOREN OD 17. SEPTEMBRA DO 17. OKTOBRA 2018.

Comments