Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

“Page six” izveštava da je brend Victoria’s Secret odlučio da okonča saradnju sa australijskim modelom Džesikom Hart (Jessica Hart) zbog njenih komentara o Tejlor Svift (Taylor Swift). Kako je poznato, Tejlor je bila u centru pažnje na ovogodišnjoj reviji Victoria’s Secert i zvezda večeri. Kada je reporter “WWD”-a pitao Hartovu da li bi Sviftova mogla da prođe kao Victoria’s Secret model, ona je odbrusila: “Ne”, uz objašnjenje: “Znate šta, ja mislim da je ona divna, ali ne znam, mislim da se ne bi uklopila. Ne znam da li ovo uopšte treba da kažem, mislim da će se mnogi složiti sa mnom. Neki od nas rade ovo 14-15 godina, što znači da je potrebno vreme da se stekne iskustvo i samopouzdanje, baš kao i u svakom poslu.”

Pet dana nakon toga, za “Us Weekly” izjavila je: “Ja obožavam Tejlor Svift i bilo mi je veoma drago što je bila na Victoria’s Secret modoj reviji. Ono što ona radi ne može da se poredi sa onim što rade modeli. Ona je prava rok zvezda. Njena pesma “Pieces” je jedna od mojih omiljenih. Nikada ne bih mogla ništa loše da kažem za nju.” Edvard Razek (Edward Razek) je ispred ove modne kuće rekao da je Džesika Hart loše shvaćena i da su svi u njihovoj firmi oduševljeni Tejlor Svift. Ako su ove glasine tačne, Hartova će biti drugi australijski model koji ove godine više neće raditi sa Victoria’s Secret-om. Baš kao što je to Miranda Ker (Miranda Kerr) prestala u aprilu.

taylor swift Šuška se: Jessica Hart napušta Victorias Secret

Ma, nema mesta za mržnju....


Dragana Katić je autor stranice Oh là là i ljubitelj starih holivudskih filmova. Njena dnevna rutina: “Ustati. Zablistati. Vratiti se u krevet.”

Editors choice