Dok sam imala sreće da pubertet “preživim” bez i jedne jedine bubuljice ili nepravilnosti na licu, rane dvadesete nisu prošle tako glatko. Naprotiv! Koža lica mi je odjednom “buknula”, a kao neko ko se uvek mogao pohvaliti besprekornim tenom, malo je reći da sam bila u šoku zbog te “žurke” na mom licu. Čak, tih godina (23-24), moja koža kao da je poludela – čas sam imala problem sa bubuljicama, čas sa crvenilom i izrazito osetljivom kožom, čas sam na licu pronalazila suve tragove (ja to zovem lišajevima), čas… U periodima, moja koža kao da je menjala svoj tip kako joj se sviđa, a to me je ostavljalo zbunjenom – koji proizvod za negu kože da koristim?! Da li da “gađam” bubuljice? Ili možda da rešim problem osetljivosti i crvenila? A šta ću sa suvoćom? Kakva zavrzlama…

Srećom, da ne dužim, sve ovo je imalo happy end! Ali od tada, više nego ikada sam postala opsednuta skin-care proizvodima i sa zadovoljstvom isprobavam one koji navodno garantuju zdrav i blistav ten, bez nepravilnosti koje tako umeju da pokvare sreću svaki put kada se ujutru pogledaš u ogledalo. I da, zaista bih volela da je tada postojao proizvod o kome sada, i dalje, svi sa oduševljenjem govore!

Suva masna dehidrirana ili osetljiva koža  Ovo će biti tvoj novi najbolji SKINCARE prijatelj 3 Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta je Mineral 89?

Sigurno si čula za Vichy Mineral 89 Booster ili si ga makar videla na Instagramu – influenserke (ali i mi “obične” devojke) su doslovno oduševljene ovim proizvodom! Uglavnom, na prvi pogled, možda bi pomislila da je Mineral 89 samo još jedan hidratantni buster, ali ne – on je mnogo više od toga! Kao drugi korak u tvojoj skin-care rutini, nakon čišćenja lica, ovaj dnevni buster pruža tvojoj koži dnevnu dozu jačanja i hidratacije. 

Ono što je Mineral 89 izdvojilo u moru sličnih proizvoda je to što ima mnoštvo pogodnosti za svaki tip kože: hidrira kožu i održava njenu vlažnost, jača zaštitnu barijeru kože i štiti je od štetnih efekata zagađenja i drugih spoljnih uticaja.

Zašto ti je potreban?

Zagađenje i stres su samo dve od mnogobrojnih stvari sa kojima se naša koža suočava svakog dana. Upravo zato ni ne treba da nas čudi što nam je ten umoran, a koža bez sjaja. A kao što je našem telu potrebno da unosimo dovoljno voća, povrća i vode da bi bilo zdravo i jako, tako su i našoj koži potrebni minerali kako bi bila lepa i negovana. U suštini, nega kože je stvar nege i spolja i iznutra. Kad smo već kod minerala, logično, ovde na scenu stupa Mineral 89! Osmišljen je specijalno da ispuni ovaj zahtev užurbane svakodnevice – da ojača kožu i učini je otpornijom na sve spoljašnje agresore, a zbog svoje formule, savršen je za korišćenje tokom cele godine, bez obzira na to koji je tvoj tip kože.

Još jedan razlog zašto čak i dermatolozi preporučuju ovaj proizvod je to što je pogodan čak i za osetljivu kožu jer u njegovom sastavu nema ni ulja, ni boja ni mirisa, ni silikona, parabena i alkohola.

Comments