Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/2

Opšte je poznato da kada nam je haos u glavi, kada smo emotivno rastrojeni i generalno izmoreni sa hiljadu i jednim problemom, umesto da potražimo pomoć stručnog lica, završimo u frizerskom salonu gde – skratimo šiške.

View this post on Instagram

@badgalriri #hairinspo 🖤

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Za one devojke koje ceo svoj životi maju istu frizuru i furaju isključivo šiške – smatrajte se srećnim, kao da vas je dodirnuo anđeo. Ali preostali deo ženske populacije koji tek otkriva šiške i testira kako im stoje, ne brinite, niste same u tom stresu. Stanje šoka. Oduševljenja. Suza. Sve je to normalno!

Ovo nije nikakva bajka, naprotiv, ovo je jedan jako ozbiljan proces gde svoju kosu oblikuješ u određenu frizuru koju moraš da održavaš, kako bi izgledala dobro. Ipak je to obaveza. Tako da smatramo da postoji čak osam emotivnih stanja kroz koja prolaziš kada odlučiš i na kraju i skratiš šiške.

Mi ti ta stanja donosimo u celosti:

ZABRINUTOST

Nema veze što si provela mesece, dane, sate tražeći po Instagramu, Facebooku, pa čak i Googleu fotke poznatih faca i modela koji imaju šiške, tvoja briga pod nazivom da li će to meni stajati?” će i dalje biti prisutna kada kod frizera sedneš u stolicu. Apsolutno ništa od ovog istraživanja ti neće pomoći da ubije u tebi osećaj anksioznosti kada svesno odlučiš da napraviš ovaj korak.

INTEZIVNO UZBUĐENJE

Odsekla si ih. Nema nazad. Uradila si što si uradila već. Imaš šiške sestro, nosi se sa tom činjenicom! Prvi pogled u ogledalu je uvek jako čudan. Neobičan osećaj, nepoznata kosa (iako je tvoja), ali ti je i dalje neprijatno dok ne prihvatiš činjenicu da ti zapravo, dobro stoji.

PRIVREMENO BLAŽENSTVO

Svaka reflektivna površina ti automatski postaje ogledalo. Nebitno da li je ogledalo, prozor, pa čak i barica od kiše u prolazu. Ne možeš da prestaneš da se gledaš u ogledalu i da se diviš svojoj frizuri. Konstantno sebi postavljaš isto pitanje “Zašto ovo nisam ranije uradila?”

Editors choice