Hot topics

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

1/2

Opšte je poznato da kada nam je haos u glavi, kada smo emotivno rastrojeni i generalno izmoreni sa hiljadu i jednim problemom, umesto da potražimo pomoć stručnog lica, završimo u frizerskom salonu gde – skratimo šiške.

View this post on Instagram

@badgalriri #hairinspo 🖤

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Za one devojke koje ceo svoj životi maju istu frizuru i furaju isključivo šiške – smatrajte se srećnim, kao da vas je dodirnuo anđeo. Ali preostali deo ženske populacije koji tek otkriva šiške i testira kako im stoje, ne brinite, niste same u tom stresu. Stanje šoka. Oduševljenja. Suza. Sve je to normalno!

Ovo nije nikakva bajka, naprotiv, ovo je jedan jako ozbiljan proces gde svoju kosu oblikuješ u određenu frizuru koju moraš da održavaš, kako bi izgledala dobro. Ipak je to obaveza. Tako da smatramo da postoji čak osam emotivnih stanja kroz koja prolaziš kada odlučiš i na kraju i skratiš šiške.

Mi ti ta stanja donosimo u celosti:

ZABRINUTOST

Nema veze što si provela mesece, dane, sate tražeći po Instagramu, Facebooku, pa čak i Googleu fotke poznatih faca i modela koji imaju šiške, tvoja briga pod nazivom da li će to meni stajati?” će i dalje biti prisutna kada kod frizera sedneš u stolicu. Apsolutno ništa od ovog istraživanja ti neće pomoći da ubije u tebi osećaj anksioznosti kada svesno odlučiš da napraviš ovaj korak.

INTEZIVNO UZBUĐENJE

Odsekla si ih. Nema nazad. Uradila si što si uradila već. Imaš šiške sestro, nosi se sa tom činjenicom! Prvi pogled u ogledalu je uvek jako čudan. Neobičan osećaj, nepoznata kosa (iako je tvoja), ali ti je i dalje neprijatno dok ne prihvatiš činjenicu da ti zapravo, dobro stoji.

PRIVREMENO BLAŽENSTVO

Svaka reflektivna površina ti automatski postaje ogledalo. Nebitno da li je ogledalo, prozor, pa čak i barica od kiše u prolazu. Ne možeš da prestaneš da se gledaš u ogledalu i da se diviš svojoj frizuri. Konstantno sebi postavljaš isto pitanje “Zašto ovo nisam ranije uradila?”

Editors choice