Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Opšte je poznato da kada nam je haos u glavi, kada smo emotivno rastrojeni i generalno izmoreni sa hiljadu i jednim problemom, umesto da potražimo pomoć stručnog lica, završimo u frizerskom salonu gde – skratimo šiške.

View this post on Instagram

@badgalriri #hairinspo 🖤

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Za one devojke koje ceo svoj životi maju istu frizuru i furaju isključivo šiške – smatrajte se srećnim, kao da vas je dodirnuo anđeo. Ali preostali deo ženske populacije koji tek otkriva šiške i testira kako im stoje, ne brinite, niste same u tom stresu. Stanje šoka. Oduševljenja. Suza. Sve je to normalno!

Ovo nije nikakva bajka, naprotiv, ovo je jedan jako ozbiljan proces gde svoju kosu oblikuješ u određenu frizuru koju moraš da održavaš, kako bi izgledala dobro. Ipak je to obaveza. Tako da smatramo da postoji čak osam emotivnih stanja kroz koja prolaziš kada odlučiš i na kraju i skratiš šiške.

Mi ti ta stanja donosimo u celosti:

ZABRINUTOST

Nema veze što si provela mesece, dane, sate tražeći po Instagramu, Facebooku, pa čak i Googleu fotke poznatih faca i modela koji imaju šiške, tvoja briga pod nazivom da li će to meni stajati?” će i dalje biti prisutna kada kod frizera sedneš u stolicu. Apsolutno ništa od ovog istraživanja ti neće pomoći da ubije u tebi osećaj anksioznosti kada svesno odlučiš da napraviš ovaj korak.

INTEZIVNO UZBUĐENJE

Odsekla si ih. Nema nazad. Uradila si što si uradila već. Imaš šiške sestro, nosi se sa tom činjenicom! Prvi pogled u ogledalu je uvek jako čudan. Neobičan osećaj, nepoznata kosa (iako je tvoja), ali ti je i dalje neprijatno dok ne prihvatiš činjenicu da ti zapravo, dobro stoji.

PRIVREMENO BLAŽENSTVO

Svaka reflektivna površina ti automatski postaje ogledalo. Nebitno da li je ogledalo, prozor, pa čak i barica od kiše u prolazu. Ne možeš da prestaneš da se gledaš u ogledalu i da se diviš svojoj frizuri. Konstantno sebi postavljaš isto pitanje “Zašto ovo nisam ranije uradila?”

Editors choice