Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Život često ume da bude veoma naporan, a dani koji ne valjaju i kada samo želimo da se uvučemo pod ćebence i gledamo stari film umeju da se nagomilaju kad im vreme nije. Međutim, ne treba očajavati, jer to se dešava svima. Postoje neke stvari sa kojima svi moramo da se borimo i izborimo, a koje nas čekaju gotovo svakog dana.

Treba pregurati prevoz

Loše putovanje od kuće do posla dovoljno je da nam upropasti celo pre podne, pa i dan. Ali mora se stići na vreme do posla, pa oprobajte nekoliko različitih linija da vidite koji put vam najviše odgovara.

red nails nervess Svakodnevne bitke sa kojima se treba izboriti

Treba pregurati raskid

Niko ne voli da raskida, to je užasno. Morate iskreno nekome da kažete zašto više nećete da provodite vreme sa njim. Još je gore ako ta osoba nema pojma šta se sprema. Pokušajte da naterate partnera da vas razume i da sagleda vašu tačku gledišta i budite spremni na nekoliko teških sati koji vam slede – to su posledice vaše odluke.

Treba pregurati konflikte

Nije dovoljno što svaki dan sa sobom nosi teške odluke, stanja i zbivanja nego često morate da se nosite i sa pravim svađama i konfliktima. Ljudi često umeju da budu agresivni bez razloga, a takvim situacijama najpametnije vam je da priđete sa mnogo strpljenja i takta.

tumblr mabl1t4xpY1qg2xooo1 500 Svakodnevne bitke sa kojima se treba izboriti

Treba pregurati razgovor za posao

Pritisak koji vam leži na plećima kada idete na novi razgovor je još jedna od velikih životnih prepreka. Em treba dobro da se raspitate o uslovima i svemu što rad na novom mestu nosi, em treba da u isto vreme budete fenomenalni na razgovoru i da se saberete pred drugim kandidatima koji pretenduju na istu poziciju, vašu poziciju. Ne brinite – ovu bitku možete osvojiti samo iskustvom.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice