Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Život često ume da bude veoma naporan, a dani koji ne valjaju i kada samo želimo da se uvučemo pod ćebence i gledamo stari film umeju da se nagomilaju kad im vreme nije. Međutim, ne treba očajavati, jer to se dešava svima. Postoje neke stvari sa kojima svi moramo da se borimo i izborimo, a koje nas čekaju gotovo svakog dana.

Treba pregurati prevoz

Loše putovanje od kuće do posla dovoljno je da nam upropasti celo pre podne, pa i dan. Ali mora se stići na vreme do posla, pa oprobajte nekoliko različitih linija da vidite koji put vam najviše odgovara.

red nails nervess Svakodnevne bitke sa kojima se treba izboriti

Treba pregurati raskid

Niko ne voli da raskida, to je užasno. Morate iskreno nekome da kažete zašto više nećete da provodite vreme sa njim. Još je gore ako ta osoba nema pojma šta se sprema. Pokušajte da naterate partnera da vas razume i da sagleda vašu tačku gledišta i budite spremni na nekoliko teških sati koji vam slede – to su posledice vaše odluke.

Treba pregurati konflikte

Nije dovoljno što svaki dan sa sobom nosi teške odluke, stanja i zbivanja nego često morate da se nosite i sa pravim svađama i konfliktima. Ljudi često umeju da budu agresivni bez razloga, a takvim situacijama najpametnije vam je da priđete sa mnogo strpljenja i takta.

tumblr mabl1t4xpY1qg2xooo1 500 Svakodnevne bitke sa kojima se treba izboriti

Treba pregurati razgovor za posao

Pritisak koji vam leži na plećima kada idete na novi razgovor je još jedna od velikih životnih prepreka. Em treba dobro da se raspitate o uslovima i svemu što rad na novom mestu nosi, em treba da u isto vreme budete fenomenalni na razgovoru i da se saberete pred drugim kandidatima koji pretenduju na istu poziciju, vašu poziciju. Ne brinite – ovu bitku možete osvojiti samo iskustvom.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice