Nakon višenedeljnog najavljivanja velike godišnje revije brenda Victoria’s Secret, tokom kog smo saznali koji će sve modeli šetati pistom i videli kostime koje će nositi poznati supermodeli, konačno je sve spremno za veliku reviju ovog svetski poznatog brenda.

Naime, Instagram je juče bio preplavljen fotografijama poznatih lepotica koje će 2. decembra šetati pistom, pa smo tako imali priliku da vidimo da su Viktorijini anđeli stigli u London, kao i kako je izgledalo samo njihovo putovanje.

Pogledajte kako Viktorijini anđeli Adrijana Lima, Karli Klos, Alesandra Ambrosio i drugi poznati supermodeli izgledaju uoči velike revije brenda Victoria’s Secret.

sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 1 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 2 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 3 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 4 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 5 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 6 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 7 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret

Jasna Đorđević

Comments