Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Nakon višenedeljnog najavljivanja velike godišnje revije brenda Victoria’s Secret, tokom kog smo saznali koji će sve modeli šetati pistom i videli kostime koje će nositi poznati supermodeli, konačno je sve spremno za veliku reviju ovog svetski poznatog brenda.

Naime, Instagram je juče bio preplavljen fotografijama poznatih lepotica koje će 2. decembra šetati pistom, pa smo tako imali priliku da vidimo da su Viktorijini anđeli stigli u London, kao i kako je izgledalo samo njihovo putovanje.

Pogledajte kako Viktorijini anđeli Adrijana Lima, Karli Klos, Alesandra Ambrosio i drugi poznati supermodeli izgledaju uoči velike revije brenda Victoria’s Secret.

sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 1 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 2 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 3 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 4 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 5 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 6 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 7 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret

Jasna Đorđević

Editors choice