Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Obožavam svoju kosu i čini mi se da sam jedna od retkih devojaka koja može da kaže tako nešto. Ona je meka, sjajna i zdrava, a uz to i prirodno plava. Šta bih više mogla da poželim? (smeh) Shodno tome, definitivno mi je najomiljeniji onaj momenat kada me “random” osoba na ulici pita da li se farbam i kako to da je moja kosa tako sjajna i jaka! No, ne brinite, to nije tajna i kao što kažem svima njima šta mi je to pomoglo, reći ću i vama.

Znate i same da je kosa zaštitni znak nas žena, a da je lepa i negovana kosa ponekad sve što nam je potrebno da zablistamo i dobijemo onu “injekciju” samopouzdanja potrebnu da se osećamo dobro u svojoj koži. Jer, znate kako kažu – kako zračiš, tako i privlačiš! Bilo da idete na važan poslovni sastanak ili romantičnu večeru, savršena frizura je vanvremenski aksesoar sa kojim ne možete da pogrešite. Sa čime bih ovo mogla da uporedim… Da, sa dijamantima! Oni su uvek u modi! Uostalom, baš kao i prelepa kosa.

S obzirom na to da sam plava, moja kosa je prirodno tanka i slaba, lako se mrsi i samim tim što je jedva češljam, brzo se oštećuje i lomi. Osim toga, ume užasno da se elektriše, “leti” na sve strane, a nekim danima je totalno beživotna i bez sjaja. Verujem da me razumete. A sećate se da sam na početku teksta rekla da obožavam svoju kosu? Pa, obožavam je sada kada sam pronašla proizvod koji mi je rešio sve probleme!

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 10 13 3 Sve što ti je potrebno za sjajnu i jaku kosu

Editors choice