Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Obožavam svoju kosu i čini mi se da sam jedna od retkih devojaka koja može da kaže tako nešto. Ona je meka, sjajna i zdrava, a uz to i prirodno plava. Šta bih više mogla da poželim? (smeh) Shodno tome, definitivno mi je najomiljeniji onaj momenat kada me “random” osoba na ulici pita da li se farbam i kako to da je moja kosa tako sjajna i jaka! No, ne brinite, to nije tajna i kao što kažem svima njima šta mi je to pomoglo, reći ću i vama.

Znate i same da je kosa zaštitni znak nas žena, a da je lepa i negovana kosa ponekad sve što nam je potrebno da zablistamo i dobijemo onu “injekciju” samopouzdanja potrebnu da se osećamo dobro u svojoj koži. Jer, znate kako kažu – kako zračiš, tako i privlačiš! Bilo da idete na važan poslovni sastanak ili romantičnu večeru, savršena frizura je vanvremenski aksesoar sa kojim ne možete da pogrešite. Sa čime bih ovo mogla da uporedim… Da, sa dijamantima! Oni su uvek u modi! Uostalom, baš kao i prelepa kosa.

S obzirom na to da sam plava, moja kosa je prirodno tanka i slaba, lako se mrsi i samim tim što je jedva češljam, brzo se oštećuje i lomi. Osim toga, ume užasno da se elektriše, “leti” na sve strane, a nekim danima je totalno beživotna i bez sjaja. Verujem da me razumete. A sećate se da sam na početku teksta rekla da obožavam svoju kosu? Pa, obožavam je sada kada sam pronašla proizvod koji mi je rešio sve probleme!

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 10 13 3 Sve što ti je potrebno za sjajnu i jaku kosu

Editors choice