Sećate se poređenja savršene frizure sa dijamantima? Imajući u vidu naše “najbolje prijatelje”, Avon je osmislio tri seruma za kosu koji sadrže inovativnu tehnologiju inspirisanu jedinstvenom jačinom dijamanta, a koja kosu čini i do 5 puta jačom, do 100% sjajnijom i do 83% manje lomljivom. Dakle, sjajno rešenje i te kako postoji, a sve što je potrebno da uradite jeste da procenite šta je potrebno vašoj kosi i pronađete odgovarajući serum.

Na primer, u periodu nakon letovanja, kada mi je kosa bila suva i rascvetala, koristila sam AT SERUM ZA SJAJ KOSE I OŠTEĆENE KRAJEVE, koji je uz pomoć provitamina B5 i MultiShine Tehnologije sprečio dalje rascvetavanje i učinio je da moja kosa izgleda sjajno i zdravo.

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 10 13 2 Sve što ti je potrebno za sjajnu i jaku kosu

U ovom jesenjem periodu pak, kada mi se kosa lako lomi i deluje oštećeno zbog stalnog sušenja fenom, počela sam da koristim AT SERUM ZA NEGU KOSE SA ARGANOVIM ULJEM iz Maroka, koji dubinski neguje i obnavlja čak i jako oštećenu kosu, obnavljajući njen zdrav izgled.

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 10 13 1 Sve što ti je potrebno za sjajnu i jaku kosu

A kada mi se, baš pred važan poslovni dan, desi slučaj nevaljalih, neposlušnih pramenova , tu je SMOOTH AS SILK SERUM ZA KOSU koji sadrži proteine svile, vraća volumen i pomaže da se izborim sa svojom “podivljalom ” kosom.

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 10 13 5 Sve što ti je potrebno za sjajnu i jaku kosu

Inače, serume nanosim ili na mokru ili na suvu kosu, u zavisnosti od toga da li sam u žurbi ili ne, ali svakako dobri rezultati ne izostaju. Dakle, u ovim proizvodima je tajna koju rado odajem čak i nepoznatim prolaznicima na ulici.

I, ono što je sjajna stvar jeste to da Advance Techniques serume možete poručiti čak i online, a evo i kako:

Nije teško imati kosu na kojoj vam svi zavide, zar ne?

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 10 13 4 Sve što ti je potrebno za sjajnu i jaku kosu

Pročitajte još i ovo:

Budi nezaboravna: Sa ovim parfemom nikoga nećeš ostaviti ravnodušnim!

Kako da tvoja koža uvek izgleda sveže?

Isprobale smo, deluje: Nikad lakše do svilenkaste kože!

Ivana Tomić

Comments