Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Gde je album snimljen?

Reč je o studiju Franka Zappe, poznatog američkog muzičara, tekstopisca i filmskog producenta.

Lista numera i saradnici na albumu “Chromatica”?

Kada je supermarket Target slučajno na svojoj web-stranici objavio informaciju da će biti moguće naručiti album unapred, objavio je i listu numera. Ono što smo zahvaljujući ovoj slučajnosti saznali jeste da će Gaga sarađivati sa Arianom Grande i to na duetskoj pesmi “Rain on Me”.

Fanove K-popa oduševiće vest da će korejska pop-grupa BLACKPINK sarađivati sa Gagom na ovom albumu, na pesmi “Sour Candy”. Kao šlag na torti, na albumu nas čekaju i pesme legendarnog Eltona Johna, a jedna od njih je 14. pesma, “Sine From Above”. Justin Tranter koji je sa Gagom već radio na njenom prethodnom albumu “A Star Is Born” na pesmi “Heal Me”, nedavno je na Instagramu objavio video s Gagom u tonskom studiju, pa su “Little Monsters” (najverniji fanovi Lady Gage) zaključili da će raditi i na ovom.

BloodPop (čije je pravo ime Michael Tucker) takođe je radio s Gagom na nekim prethodnim projektima. Za početak, radio je kao ko-producent na pesmi “Stupid Love”. Poznat je po tome što je zajedno s Mark Ronsonom napravio Gagin album “Joanne”, a radio je i s drugim pop-zvezdama, kao što su Justin Bieber, Haim, Vampire Weekend, Britney Spears, Madonna i Grimes. Mark Ronson je, može se slobodno reći, veteran u muzičkoj industriji, jer su njegovi prvi radovi izašli davne 1998. godine! Da li se sećate pesme “Uptown Funk”? Adele i njenog albuma 25? E, to je sve njegovo delo, kao i albume Amy Winehouse. Velika je verovatnoća da će sa Gagom sarađivati na njenom albumu “Chromatica”.

Ako ne znate ko je Sophie, definitivno ne znate šta propuštate! Ova autorka, tekstopisac i umetnica je budućnost pop-muzike. Sophie potpisuje pesme kao što su Madonnina “Bitch, I’m Madonna”, Kim Petras “1, 2, 3 Dayz Up”, kao i puno pesama za Charli XCX. Sophie je navodno na pitanje fanova Lady Gage sarađuje li s Gagom na nečemu, odgovorila – da! “Radim na puno različitih projekata. Ako projekti izađu, onda je to u redu, ali nikad ne možete znati. Ali da, ona je cool osoba”, rekla je Sophie.

Jedva čekamo!

Naslovna fotografija: Lady Gaga, Instagram

Vladislava

Editors choice