5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

Povodom otvaranja prve M·A·C (Make-up Art Cosmetics) prodavnice u Srbiji, upriličen je svečani događaj, kom su prisustvovali brojni predstavnici medija, kao i gosti iz sveta mode i šou-biznisa. Glamurozni Rock Colours! događaj održan je u M·A·C radnji, u prizemlju tržnog centra Ušće, najvećem M·A·C prodajnom objektu u centralnoj i južnoj Evropi.

MAC svecano otvaranje Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

Za sjajnu atmosferu tokom večeri pobrinula se DJ Zoe Kida, dok su se Lena Bogdanović, Ivana Španović, Nataša Miljković, Ivana Peters, Nebojša i Dragana Grnčarski, Nenad Radujević, Marina Kotevski i mnogi drugi upoznavali sa M·A·C brendom. Istovremeno su dobijali korisne savete od profesionalno obučenih šminkera, ali i od Baltazara Gonzalesa Pinjela, Director of Makeup Artistry EMEA & UK, M·A·C, koji je posebno za ovu priliku doputovao iz Španije i na modelima demonstrirao tehnike šminkanja jarkim i smelim bojama.

MAC DJ Zoe Kida i modeli Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

“Vrlo je uzbudljivo što konačno imamo priliku da M·A·C ponudimo lokalnim kupcima, u našoj prvoj radnji smeštenoj u TC Ušće, u Beogradu. Znamo da su potrošači u Srbiji već upoznati sa M·A·C brendom, da imaju strast ka zabavi, bojama, kreativnosti i modi, i oduševljeni smo što smo konačno u prilici da im ponudimo pravo M·A·C iskustvo, uz stručne i edukovane šminkere, koji će davati neophodne savete svakom kupcu koji dođe u radnju”, izjavila je Dita Pistekova, brend menadžer za centralnu i južnu Evropu u kompaniji M·A·C Cosmetics.

MAC Ivana Peters Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

“Izuzetno nam je drago što je naša duga i uspešna saradnja sa kompanijom Estee Lauder proširena otvaranjem prve M·A·C prodavnice u jadranskom regionu i što smo u mogućnosti da ponudimo ovako kvalitetan brend našim kupcima. Uvereni smo da će potrošači uživati u kupovini M·A·C proizvoda u Beogradu. Orbico grupa je najveći distributer kozmetike u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, koji posluje sa preko 50 međunarodnih kozmetičkih brendova u 17 zemalja, a mi se radujemo što ćemo nastaviti da pružamo odličnu uslugu kako našim potrošačima, tako i našim partnerima”, naveo je Feđa Vuković, generalni direktor kompanije Orbico Srbija, zvaničnog distributera brenda.

MAC Ivana Spanovic Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

M·A·C prodavnica je mesto gde se susreću neponovljiva umetnost, sjajna usluga i edukacija kupaca, sa ciljem da se sve prednosti ovog brenda potrošaču prenesu na najbolji način. Demonstrirajući svoj moto – svi uzrasti, sve rase, svi polovi – M·A·C nudi široku paletu proizvoda, od podloga za svačiji ton kože, do velikog izbora boja za oči, usne i obraze. Iako kontinuirano pruža inovacije na polju razvoja proizvoda, M·A·C se u isto vreme fokusira na autentične nijanse, prilagođene svakom podneblju. Dame u Srbiji konačno će moći da pronađu upravo ono što im je potrebno kako bi kreirale izgled koji žele, uz pomoć talentovanih, profesionalno obučenih šminkera u radnji, koji će sa njima rado podeliti najnovije trendove, tehnike i savete.

Editors choice