Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

Povodom otvaranja prve M·A·C (Make-up Art Cosmetics) prodavnice u Srbiji, upriličen je svečani događaj, kom su prisustvovali brojni predstavnici medija, kao i gosti iz sveta mode i šou-biznisa. Glamurozni Rock Colours! događaj održan je u M·A·C radnji, u prizemlju tržnog centra Ušće, najvećem M·A·C prodajnom objektu u centralnoj i južnoj Evropi.

MAC svecano otvaranje Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

Za sjajnu atmosferu tokom večeri pobrinula se DJ Zoe Kida, dok su se Lena Bogdanović, Ivana Španović, Nataša Miljković, Ivana Peters, Nebojša i Dragana Grnčarski, Nenad Radujević, Marina Kotevski i mnogi drugi upoznavali sa M·A·C brendom. Istovremeno su dobijali korisne savete od profesionalno obučenih šminkera, ali i od Baltazara Gonzalesa Pinjela, Director of Makeup Artistry EMEA & UK, M·A·C, koji je posebno za ovu priliku doputovao iz Španije i na modelima demonstrirao tehnike šminkanja jarkim i smelim bojama.

MAC DJ Zoe Kida i modeli Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

“Vrlo je uzbudljivo što konačno imamo priliku da M·A·C ponudimo lokalnim kupcima, u našoj prvoj radnji smeštenoj u TC Ušće, u Beogradu. Znamo da su potrošači u Srbiji već upoznati sa M·A·C brendom, da imaju strast ka zabavi, bojama, kreativnosti i modi, i oduševljeni smo što smo konačno u prilici da im ponudimo pravo M·A·C iskustvo, uz stručne i edukovane šminkere, koji će davati neophodne savete svakom kupcu koji dođe u radnju”, izjavila je Dita Pistekova, brend menadžer za centralnu i južnu Evropu u kompaniji M·A·C Cosmetics.

MAC Ivana Peters Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

“Izuzetno nam je drago što je naša duga i uspešna saradnja sa kompanijom Estee Lauder proširena otvaranjem prve M·A·C prodavnice u jadranskom regionu i što smo u mogućnosti da ponudimo ovako kvalitetan brend našim kupcima. Uvereni smo da će potrošači uživati u kupovini M·A·C proizvoda u Beogradu. Orbico grupa je najveći distributer kozmetike u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, koji posluje sa preko 50 međunarodnih kozmetičkih brendova u 17 zemalja, a mi se radujemo što ćemo nastaviti da pružamo odličnu uslugu kako našim potrošačima, tako i našim partnerima”, naveo je Feđa Vuković, generalni direktor kompanije Orbico Srbija, zvaničnog distributera brenda.

MAC Ivana Spanovic Svečano otvaranje M•A•C radnje: Veče boja i rokenrola

M·A·C prodavnica je mesto gde se susreću neponovljiva umetnost, sjajna usluga i edukacija kupaca, sa ciljem da se sve prednosti ovog brenda potrošaču prenesu na najbolji način. Demonstrirajući svoj moto – svi uzrasti, sve rase, svi polovi – M·A·C nudi široku paletu proizvoda, od podloga za svačiji ton kože, do velikog izbora boja za oči, usne i obraze. Iako kontinuirano pruža inovacije na polju razvoja proizvoda, M·A·C se u isto vreme fokusira na autentične nijanse, prilagođene svakom podneblju. Dame u Srbiji konačno će moći da pronađu upravo ono što im je potrebno kako bi kreirale izgled koji žele, uz pomoć talentovanih, profesionalno obučenih šminkera u radnji, koji će sa njima rado podeliti najnovije trendove, tehnike i savete.

Editors choice