Kraljevski sport – Kraljevska garderoba

Priroda se budi i najavljuje novi početak. Sa toplijim danima, provodimo više vremena napolju, u šetnji i sportskim aktivnostima na koje smo tako dugo čekali. I baš kao što priroda najavljuje novi početak, imamo potrebu da obnovimo svoju garderobu.

U.S. POLO radnja ženske, muške i dečje garderobe na prvom spratu TC UŠĆE biće vaš saveznik u tome ovog proleća. Brend u čijem je imenu naziv omiljenog sporta kraljeva, odnosno kralja među sportovima, dolazi iz Amerike i svojim identitetom održava autentičnost ove džentlmenske igre koja označava tradiciju, moć, prestiž, kvalitet, hrabrost, raskoš boja i dizajna.

IMG 1613 copy Svečano otvaranje U.S. POLO ASSN radnje u Beogradu

O brendu

Sve počinje sa konjem, lopticom, palicom i željom za pobedom. Ali, polo nije samo to. U pitanju je izuzetan sport koji insistira na izazovu da se bude brži, bolji, spremniji, hrabriji i izdržljiviji.

Polo je bez svake sumnje jedan od sportova koji najviše označava dobar stil, a to je i prirodno s obzirom na to da je nastariji od poznatih timskih sportova.

U.S. POLO ASSN je brend koji zastupa US Polo asocijacija, zvanična institucija za razvoj i održavanje polo sporta osnovana pre više od 100 godina u Americi. Danas se roba pod ovim brendom prodaje u 135 zemalja u autorizovanim radnjama, robnim kućama i retail lancima. Koncept i vizuelni identitet autorizovanih radnji oslikava sve kvalitete polo sporta i stila, tako da kupovina u novoj U.S. POLO radnji na prvom spratu TC UŠĆE osim kvalitetne kupovine obezbeđuje ugođaj za sva čula i utisak poput onog koji nosimo nakon posete svetskim metropolama.

IMG 1639 copy Svečano otvaranje U.S. POLO ASSN radnje u Beogradu

U.S. POLO ASSN kolekcija za muškarce nudi majice kratkih i dugačkih rukava u prepoznatljivom polo stilu, na pruge i u raznim bojama. Iako je polo majica “must” za sve poznavaoce ovog brenda,on nudi i mnogo više: veliki izbor kvalitetnih džempera, košulja, pantalona, džinsa koji će na kvalitetan način upotpuniti vaš “outfit” i to ne samo ovog proleća, već, uz pametno kombinovanje, još mnogo narednih sezona.

Za ženske ljubitelje U.S. POLO znaka nova autorizovana radnja nudi pored velikog asortimana različitih majica, izuzetno dizajnirane, udobne i praktične prolećne jakne, haljine, šortseve i aksesoare koji se uskoro mogu očekivati u novoj radnji. Kada je o majicama reč, tu su tradicionalne, prepoznatljive Oxford majice, zatim, na pruge, u jarkim bojama i mnogim drugim dezenima.

IMG 1759 Svečano otvaranje U.S. POLO ASSN radnje u Beogradu IMG 2124 Svečano otvaranje U.S. POLO ASSN radnje u Beogradu

Za prinčeve i princeze ima mnogo artikala koji će ih na adekvatan način, od najranijeg uzrasta, pripremiti da jednog dana budu osobe od stila.

Loptica kraljevske kupovine sada je pod vašom palicom.

Posetite U.S. POLO u TC UŠĆE i neka proleće počne sa igrom pobednika i kraljeva!

IMG 1601 copy 1 Svečano otvaranje U.S. POLO ASSN radnje u Beogradu

Najvažniji trenuci u istoriji pola

– Prva igra koja liči na polo zabeležena je u Kini i Persiji u šestom veku p.n.e.

– Godine 1859. britanski oficir na zadatku u Indiji osniva prvi polo klub modernih vremena.

– Godine 1876. Džejms Gordon Benet, bogati izdavač “New York Herald”-a dovodi polo iz Engleske u Njujork i osniva prvi polo klub u Americi: “Westchester Polo Klub”.

– Godine 1890. osnovana je USPA, prva US Polo asocijacija pod čijim vođstvom je prepoznatljivi brend.

– Od 1900. do 1936. polo je prisutan na Olimpijskim igrama.

– Godine 1975. žene uzimaju učešće u polu kao takmičari.

Comments