Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ove godine, po prvi put u istoriji, Slovenski oglašivački festival (SOF), najvažniji i najveći godišnji događaj iz oblasti marketinga i advertajzinga u Sloveniji, otvara svoja vrata delegatima iz regiona. SOF će, ove godine, biti održan od 26. do 28. marta u kosmopolitskom gradu Portorožu. Tokom tri festivalska dana, imaćete prilike da čujete najpoznatije svetske stručnjake, koje inače možete da vidite samo na najvećim svetskim konferencijama. Ove godine, Slovenski oglašivački festival definitivno je događaj koji ne smete propustiti.

SOF Banner 728x90 ANG V1 Svetske zvezde marketing i advertajzing industrije dolaze u Portorož

Stručnjaci iz Tokija, San Franciska, Londona, Antverpa…

U toku tri festivalska dana, delegati će imati prilike da čuju predavače iz celog sveta, poput Kentara Kimura i Geoffrey Hantsona.

Kentaro Kimura je izvršni kreativni direktor i su-osnivač kompanije Hakuhodo Kettle iz Tokija, koja je osvojila 13 lavola na prošlogodišnjem Kanskom festivalu. U Kanu, Kentaro Kimura osvojio je publiku svojim predavanjem pod nazivom “1+1=3: Formula za kreativne alhemičare”.

Geoffrey Hantson izvršni je kreativni direktor u kompaniji Duval Guillaume Modem sa sedištem u Antverpenu (Belgija) od 2006. godine. Od te godine, agencija je dobila brojne međunarodne Grand Prix nagrade, zlatna i srebrna priznanja na svim velikim svetskim festivalima (Cannes, Eurobest, Clio, One Show…). U protekle dve godine, ova agencija uspela je da osvoji 25 kanskih lavova, od kojih je 11 zlatnih, a proglašeni su i agencijom godine u kategoriji medija.

Osim ova dva svetska stručnjaka, učesnici festivala imaće prilike da čuju i Claudio Navarro, menadžerku za marketing i komunikacije za Centralnu i Južnu Evropu u kompaniji Coca-Cola, koja je, između ostalog, zadužena za izradu marketinških strategija za sve ključne brendove kompanije u 23 zemlje regiona. Učesnicima 23. po redu SOF-a predstaviće se i dr. Ian Sutherland, zamenik dekana za istraživanja i šef doktorskih studija na IEDC – Bledskoj školi menadžmenta, čiji je rad usmeren na upravljanje, kreativne i strateške procese i razvoj kreativnosti zasnovan na liderstvu, ali i dr. Christophera Engla, generalnog direktora kompanije Brand: Trust i stručnjaka za brendiranje i marketing turističkih destinacija, čiji je projekat “Südtirol umbrella brand”, koji je prepoznat kao primer dobre prakse u svetu. Na ovogodišnjem SOF-u predavanje će održati i Lazar Džamić, direktor za strateško planiranje u kompaniji Kitcatt Nohr Digitas, koji je jedan od najiskusnijih digitalnih stratega u Velikoj Britaniji.

Tema: Novi odnosi u marketingu i advertajzingu

Tema ovogodišnjeg festivala biće “Novi odnosi u marketing i advertajzing industriji”. “Pokretačka snaga u našoj industriji se menja. Rezultati u poslovanju i komunikaciji mogu se ostvariti samo ako postoji iskreni odnos između bredova i potrošača, između onih koji preuzimaju rizik i onih koji su oprezni, između novih tehnologija i istinske kreativnosti. Zato ćemo tokom konferencije postaviti pitanja – kakva je danas veza između brenda i potrošača, koji je odnos između kreativnosti i efikasnosti, kako ćemo izgraditi uspešnu komunikaciju timova, da li upotreba tehnologija garantuje uspeh ili dobra priča ima veći efekat”, rekla je Barbara Modic, predsednica Festivala i direktorka agencije Pristop Media.

Specijalna ponuda za delegate iz regiona

Slovenska oglašivačka komora, koja je organizator Festivala, pripremila je specijalnu ponudu za učesnike iz regiona. Za više informacija, molimo Vas da se obratite na mejl sof@soz.si ili na telefon +386 1 439 60 50.

Više informacija o festivalu na www.sof.si/en.

Editors choice