Kada pomislite na Brazil, asocijacija vam je verovatno razigrana masa ljudi, prelepe polugole Brazilke nakićene perjem koje vrckaju u ritmu sambe. Izgleda da su takve asocijacije imali i članovi benda Vengaboys koji su lansirali novi spot u susretu predstojećem svetskom prvenstvu u fudbalu koje uskoro počinje u Brazilu.

Međutim, nije u pitanju klasično vrckanje, u pitanju je pravi ples i to ni manje ni više, nego ples grudima! Golim grudima sa vrlo interesantnim aksesoarom na bradavicama!

vengaboys 2brazil 07 Svetsko prvenstvo u Brazilu: Razigrane grudi i vesele bradavice

Bend Vengaboys bio je zapažen na muzičkoj sceni pre desetak godina, sa simpatičnim plesnim numerama brzog ritma “We Like to Party” i “We’re Going to Ibiza”, ali nisu se naročito proslavili, verujemo da će se to nakon ovog radikalnog spota definitivno promeniti.

Spot sadrži tri minuta plesajućih ženskih grudi! Koliko god sumanuto zvučalo. Zapravo tri minuta konstantnog vrtenja bradavicama, koje na sebi nose sve moguće detalje, od kolačića, šibica, najrazličitijih mogućih kićanki, ukrasa, svega što možete i ne možete zamisliti!

vengaboys 2brazil 04 Svetsko prvenstvo u Brazilu: Razigrane grudi i vesele bradavice

Ono što je sigurno jeste da je spot izuzetno duhovit, nećete moći da se ne nasmejate dok gledate ove kadrove, a pripadnicima muškog pola biće naravno mnogo interesantnije!

Maja Bunčić

Comments