Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Ako uzmemo u obzir stil života koji smo u poslednje vreme vodili ili možda čak i dalje vodimo, sasvim je logično postaviti pitanje – da li ćemo ikada više nositi farmerke? Mislim, ne kažem da će se periodi izolacije smenjivati sa periodima nesnosne vrućine kada nam farmerke neće biti ni potrebne, samo kažem da smo se previše opustili i navikli na udobno i pamučno, da nam se stezanje u džins ne čini tako primamljivim kao pre. OK, meni se možda ne čini. I neee, nema to veze sa viškom kilograma zbog kog moram da legnem na krevet da bih zakopčala svoje omiljene zvonarice. Ne, ne…

Elem. Ako farmerke ne percipiramo kao nešto što steže i ograničava, već naprotiv, kao simbol za slobodu i normalan život, naravno da ćemo im se rado vratiti. Uostalom, trendovi su već postavljeni, pre svega ovoga, i zato se danas podsećamo koji su to modeli džinsa koji će biti IN i koje ćemo nositi tokom ove godine… nekad.

Vintage modeli

Revije za sezonu proleće/leto (Versace, na primer) iznedrile su vintage modele kao ključne modele sezone. Pa, ako Francuskinje mogu da kupuju džins u second hand radnjama, zašto ne bismo mogli i mi? Pod uslovom da zaista ulovimo dobar par. Poenta je, vintage zaista treba da bude vintage, jer je to najbolji način da ispratiš ovaj trend iako doduše ima dosta i savremenih modela koji izgledaju jednako dobro.

Zvonarice

Celine, Marc Jacobs i Gucci, samo su neki od modnih znalaca koji su nam potvrdili da je sasvim u redu da i dalje volimo i nosimo zvonarice koje su se neku sezonu ranije vratile na velika vrata. Odaberi model sa visokim strukom i dovoljno dugim nogavicama, čak i malo dužim, kako bi ovakve farmerke izgledale najbolje moguće, bilo da nosiš patike ili štikle.

Iscepane

Iskreno, nisam očekivala da ću ovo reći, ali iscepane farmerke su ponovo u fokusu ove godine. Naravno, uvek savetujemo da odabereš najmanje iscepan model kako bi zadržala pozitivan utisak – malo proreza na kolenima recimo može da izgleda kul, naročito kada takav model farmerki kombinuješ sa malo formalnijim komadima kao što su košulje (zakopčane do poslednjeg dugmeta) ili basic majica + sako. Tako savetuje i Givenchy. 

Editors choice