Bermude

Bermude su se vratile na velika vrata, baš kao i zvonarice, i nose se u svim varijantama – bilo da govorimo o takozvanim kratkim odelima, bilo da govorimo o džinsu. Možeš ih nositi uz čizme do kolena tokom hladnijih meseci, ili uz papuče i sandale sa kaišićima kada otopli. Možda nisu svačija šolja čaja, ali ko voli neka izvoli!

Skinny modeli sa visokim strukom

Skinny model džinsa je postao svojevrsni klasik – možda ga na trenutak zamene neki drugačiji modeli, ali se on uvek brže bolje vrati i ponovo zauzme tron. Tako da, ljubitelji uzanih farmerki, možete da odahnete jer ćete svoje omiljene komade moći da nosite i ove godine. Mislim, kao da vas je nešto i sprečavalo! Uglavnom, biraj skinny farmerke sa visokim strukom i nosi ih uz kaiš i sandale sa jedva vidljivim kaišićima kako bi vizuelno izdužila noge. 

Vrećaste

Na kraju, tu su i vrećaste pantalone u svim varijantama, pa tako i onoj denim. Ovaj ležerni i definitivno najudobniji model farmerki Francuskinje takođe obožavaju, a njegova praktična strana je ono što ga izdvaja među konkurencijom. I ovde važi pravilo visokog struka, uz sužavanje na krajevima nogavica, dok same nogavice treba što slobodnije da lepršaju kako bi dobila taj efekat slobode i prijatnosti. E, ovaj model sigurno ne odbijamo, čak ni nakon karantina!

Naslovna fotografija: instagram.com/annelauremais

Ivana

Comments