Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Kakva početnička greška! Šalim se! Dozvoli da pojasnim…

Postoji više razloga zbog kojih sam do skoro i sama koristila brijač i nije mi padalo na pamet da upotrebim bilo koje drugo sredstvo za uklanjanje neželjenih dlačica. Kreme za depilaciju nešto ne volim, ne mirišu mi baš lepo, a i koža mi nikada nije tako glatka kao nakon brijača iako je efekat uklanjanja dlačica isti. Užasno sam osetljiva na bilo kakav bol pa mi je depilacija nezamisliva jer zašto bih zaboga trpela to mučenje?! OK, jednom mesečno možda, ali džaba! Nema sile da se tako “čerupam” zarad malo glatke kože. I onda, jednoj običnoj devojci poput mene, preostaje samo brijač. Da, brzo je i lako, ali: 1) uvek preskočim neku dlačicu pa poludim, naročito na teže dostupnim mestima, 2) već sutradan lagano mogu ponovo da se brijem, 3) brijač moram da menjam skoro pa jednom nedeljno da bih održala njegovu oštrinu, a samim tim i nežnost kože koja je svakako pod znakom pitanja nakon ovog “grebanja”… Čini se da je sva ova papazjanija oko uklanjanja neželjenih dlačica jedna ozbiljna moralna dilema i jeste – sve dok nije došao IPL!

Mister IPL, welcome to our lifes!

philips lumea wannabe media 3 e1545120857651 I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Krenimo redom. Šta je IPL tehnologija i kako funkcioniše?

IPL je skraćenica za intenzivno pulsirajuće svetlo, a ova tehnologija se do sada koristila samo u profesionalnim salonima za ulepšavanje. IPL tehnologija zasniva se na primeni nežnog pulsirajućeg svetla na kožu. Svetlo upija melanin (pigment) u dlačici i pretvara ga u svetlosnu energiju. Svetlosna energija dopire do korena dlačice, stimulišući folikul dlake da pređe u stanje mirovanja. Kao rezultat rast dlačica je usporen, a koža svilenkasto glatka duže vreme.

philips lumea wannabe media 11 e1545121094612 I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Šta ovo znači u praksi?

Stvarni rezultati su sledeći: 92% manje dlačica nakon samo tri tretmana IPL tehnologijom (sa razmakom od dve nedelje između tretmana), koža je glatka i do osam nedelja i to na siguran, nežan i bezbolan način, a sve ovo je dermatološki testirano i odobreno!

philips lumea wannabe media 5 e1545120929243 I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Čekaj, ako se IPL koristi samo u profesionalnim salonima, da li to znači da moram da posetim jedan takav da bih uživala u glatkoj koži – pitaš se? Nikako! IPL tehnologija ti je dostupna i kod kuće, zahvaljujući Philips Lumea aparatu. I ja sam bila sumnjičava na početku, ali nakon testiranja mogu ovo i da potvrdim – zaboravila sam na brijač dok si rekla “dlačica” i zauvek raskinula sa starim navikama uklanjanja neželjenih dlačica!

philips lumea wannabe media 7 e1545120999761 I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Editors choice