Philips Lumea IPL aparat je jako jednostavan za korišćenje i od glatke kože te deli samo četiri laka koraka: 1) ukloni dlačice brijačem, depilacijom ili voskom sa područja koje želiš da tretiraš, samo pre prvog tretmana (ovo je poslednji put da koristiš ove metode, obećavam!), 2) podesi odgovarajući intenzitet svetla, prema tipu kože i boji dlake, koristeći Senzor SmartSkin, 3) uključi Philips Lumea aparat i stavi ga na kožu; sačekaj da se pojavi belo svetlo, a onda pritisni dugme, 4) polako pređi Philips Lumea aparatom preko čitave zone koju želiš da tretiraš i to samo jednom u toku jednog tretmana. Ovde moram da naglasim još jednu genijalnost ovog uređaja – Philips Lumea Prestige je jedini aparat sa IPL tehnologijom koji pruža jedinstveno zaobljene nastavke dizajnirane za optimalne rezultate na različitim delovima tela (noge, ruke, stomak) i lica (gornja usna, brada) + mogu se koristiti i za tretiranje pazuha i bikini zone!

philips lumea wannabe media 8 e1545121050968 I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Pa, da li si spremna da kažeš zbogom i brijaču i svim već pomenutim neprijatnim metodama uklanjanja dlačica i pozdraviš svog novog najboljeg beauty prijatelja i saveznika – Philips Lumea aparat?

I mislila sam da jesi!

Fotografije: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments