U ovoj godini svima nam nedostaju karmini, kojih smo se uglavnom odrekle zarad svakodnevog nošenja zaštitne maske, koja je postala sastavni deo naših svakodnevica. Naravno, i dalje je preko potrebno nositi maske, ali ukoliko i vama nedostaje planiranje makeup lookova za neke buduće prilike, u nastavku vam dajemo nekoliko trendy predloga boja karmina, koje obožavaju celebrity devojke. Svakako, dok ne dođe vreme u kom ćemo se ponovo bezbrižno kretati bez maski, karmin možete nositi i u svom stanu, kako biste napravile nekoliko fotki ili jednostavno kako biste vežbale svoje makeup veštine, a ukoliko imate partnera, možete mu predložiti dejt u vašem stanu za koji ćete se i našminkati kao da je u pitanju “pravi izlazak”. Uživajte u predlozima, dok zajedno priželjkujemo da se svet što pre vrati u normalu.

Addison Rae – klasik crveni karmin

Poznata TikTok-erka, Addison, poznata je po svojoj ličnosti i svom jedinstvenom stavu i humoru, ali isto i po atraktivnom fizičkom izgledu i lepoti. Ona se, kada su usne u pitanju, uglavnom odlučuje za makeup klasik – crveni karmin, a ostatak šminke zadržava jednostavnom, kako bi karmin došao do izražaja. Crveni karmin u stilu Addison upotpunite dobrim tenom, blagim hajlajtom, istaknutim trepavicama i dobro oblikovanim obrvama.

Rosie Huntington-Whitley – malo tamnija, prirodna boja usana

Čuvena lepotica i manekenka, Rosie, obično se okreće prirodnom izgledu i “no makeup” makeup lookovima, a odabir karmina nije izuzetak ovom principu. Ona se odlučila za karmin u prirodnoj boji usana, samo za nijansu tamnijoj boji, kako bi joj usne suptilno došle do izražaja. Takođe, Rosie voli mat karmine i olovke za usne, a uklapa ih uz rozikasto, nežno rumenilo i dobro oblikovane obrve.

Phoebe Tonkin – nijansa vina uz smokey eye

Phoebe Tonkin se odlučila za malo više edgy look ovog puta, pa je karmin boje vina koji je već sam po sebi sexy i atraktivan, uklopila uz smokey eye. Ipak, ovo nam nimalo ne smeta i prava je inspiracija za neki izazovniji look i kreiranje prilike za isti. Bez obzira na to što ovih dana nemamo mnogo prilika za odlazak u klub ili na dejt koji će trajati celu noć, ovim makeup lookom možete iznenaditi partnera i prirediti mu sexy veče u vašem stanu.

Comments