Kylie Jenner – nude, svetlo braon uz zeleni ajlajner

Čuvena javna ličnost i makeup mogul, Kylie Jenner, predstavila nam je svoju novu makeup kolekciju, i već na sebi isprobala šminku iz iste. Ona se ovog puta odlučila za svetlobraon, nude karmin sa blagim sjajem, a poznato je da kada su usne u pitanju ona koristi i olovku, i karmin i sjaj. Dakle, ukoliko i vi volite da se u potpunosti posvetite šminkanju usana, ovaj look je prava inspiracija za vas. U duhu svoje kolekcije koja je inspirisana fiktivnim likom Grinchom, karmin je uklopila uz grafički, zeleni ajliajner.

Lady Gaga – baby-roze

Muzičarka Lady Gaga se od skoro oprobala i u beauty industriji, kreiravši svoju makeup liniju i naravno – pokazalo se da je talentovana i uspešna i na ovom polju. Ona se u zimskom duhu odlučuje za hladne tonove, a kao boju karmina bira hladnu, baby-roze boju. Nju uklapa uz blagi sjaj na očima, a sve uklopljeno sa ledenoplavom perikom čini da izgleda kao prava zimska kraljica.

Fenty Beauty – veoma tamnobraon

Muzičarka Rihanna već je odavno poznata po svom Fenty beauty brendu, koji nam iz sezone u sezonu predstavlja veliki broj različitih nijansi, kako karmina, tako i senki za oči, hajlajtera, ajlajnera, rumenila, pudera.. Rihanna veoma pažljivo bira boje i tonove misleći o tome da će ih nositi devojke i muškarci različitih boja kože, a ove sezone ona se odlučila za promociju tamnobraon karmina, koji odlično izgleda na različitim tipovima kože.

Naslovna fotografija: instagram.com/ladygaga

Jovana

Comments