Nega uljima je postala jedan od vodećih svetskih trendova u industriji lepote poslednjih godina zbog čega se sve veći broj žena oslanja na hranjliva svojstva dragocenih prirodnih ulja kako bi dobile savršenu negu koja je kosi neophodna. Sada stručnjaci za kosu iz “Syoss“-a predstavljaju novu kolekciju za negu kose, sa deset puta većom koncentracijom ulja nego ranije, za luksuznu negu kose kao iz frizerskog salona, sa bogatim sjajem i vrhunskom elastičnošću.

SY OLEO SHp Syoss kolekcija za luksuzan sjaj kose

Razvijena i testirana u saradnji sa profesionalnim frizerima, nova Syoss Supreme Selection Oleo Rich kolekcija koristi vrhunska ulja za dubinsku negu čak i najsuvlje kose, bez otežavanja. Zahvaljujući Mikro-emulzionoj tehnologiji, koja pomoću veoma malih kapljica ulja obezbeđuje najravnomernije nanošenje, kosa postaje dubinski negovana i bez osećaja otežanosti.

Novu liniju čine negujući šampon, balsam i kremasta maska za kosu na bazi ulja, koji vraćaju sjaj beživotnoj kosi. Zahvaljujući najraskošnijim sastojcima, čak i oštećena kosa ponovo sija i izgleda zdravo.

Comments