Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Jesenji trendovi su već stigli i predlažu vam da izgledate upadljivo, otkačeno i šik. Moda je u ovom momentu luđa i zabavnija nego ikad, a ne treba vam puno da biste bili u trendu – samo svom izgledu dodajte neku ludu kapu ili šešir, ogroman pufnasti šal i kabaste čizme.

Evo šta predlažu kreatori za nastupajuću jesen i zimu:

Ludi šeširi

Louis Vuitton, Saint Laurent, Gucci, pa i Christian Dior i Valentino – na svim jesenjim prikazima kreatori su “izbacili” šašave šešire i kape, dajući im prepoznatljiv šmek sopstvenog brenda. Možete napraviti neku ludu kapu, koristeći stari mebl, ili plišane igračke – da, dozvoljeno vam je da budete brutalno maštoviti!

Torbica na pojasu

Pa, verovatno vam neće služiti ničemu, ali predstavlja ukras i ukazuje na to da ste potpuno upućeni u savremene trendove. Ljudi su nekada zaista nosili torbice za pojasom – kese sa novcem, jer nisu imali po tri mobilna telefona, veze ključeva, papirnate maramice, cigarete, nesesere za šminku… Duvan su nosili u posebnoj kesi, a lulu u džepu. Pa, vi ne morate ništa držati u svojoj torbici, shvatite je kao privezak na kaišu, koji može da se slaže uz šešir, ili da pravi kontrast u odnosu na sve ostalo što nosite.

Duuugačke minđuše

Pa, ako strahujete da će vam se ušne resice pocepati od minđuša koje vise do struka, niko ne kaže da se minđuđe moraju nositi provučene kroz rupe na ušima – možete ih okačiti preko ušne školjke, tu neobičnost niko neće ni primetiti, jer će mu pažnju skrenuti dužina vaših minđuša. Neka se čude neupućeni, vi ste u trendu i šta vas briga! Slobodno idite i korak dalje – okačite ogrlicu koja će vam visiti do kolena, vežite ešarpu koja će vam se uplitati oko nogu dok hodate…

Editors choice